1397/09/26 رئيس دانشگاه آزاد اردبيل: زمينه هاي لازم براي ازدواج جوانان فراهم شود
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: ازدواج از سنت های الهی است که هیچ چیز نمی تواند جایگزین آن شود و باید زمینه های لازم در جامعه فراهم شود تا همانطور که خداوند فرموده است، انجام شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسحاق رسولی در مراسمی با عنوان « ازدواج آسان» که عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: امروز مسائل عرفی ازدواج به مسائل عقلایی غلبه کرده است.

وی افزود: در ازدواج دو فردی که قرار است با هم ازدواج کنند نقش اصلی را دارند و ازدواج از حالت سنتی درآمده است و در این زمینه ازدواج آسان و سالم اهمیت دارد.

رسولی تصریح کرد: امروز در جهان غرب بیش از همه نهاد خانواده تضعیف شده است و استفاده از جایگزین های ازدواج، نهاد خانواده را به خطر انداخته و فروپاشی نهاد خانواده در غرب اتفاق افتاده است و جامعه ما نباید به آن سو کشیده شود.

وی افزود: ما باید از دستاوردهای مثبت آنها استفاده و از افتادن در منجلاب آنها جلوگیری کنیم.

رسولی ادامه داد: ما باید از ذوب شدن فرهنگ خود در فرهنگ غربی جلوگیری کنیم و برای آن فکر جدی و کارشناسی شده انجام دهیم.

وی خبر داد: اخیرا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم دستور داده است که برای تشویق و ترغیب دانشجویان به ازدواج آسان در نیمسالی که ازدواج کنند، شهریه گرفته نشود.

رسولی به آمار بالای طلاق اشاره کرد و گفت: در قشر دانشجویی آمار طلاق نسبت به میانگین طلاق پایین تر است و ازدواجی که با آگاهی و توأم با ایمان و معنویت باشد می تواند هم فرد و هم جامعه را به آرامش برساند.