1397/09/26 رسولي: ارتقاي سلامت اجتماعي جزو مسئوليت هاي دانشگاه آزاد اسلامي است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل ارتقاي سلامت اجتماعي را جزو مسئوليت ها و برنامه هاي اين واحد دانشگاهي معرفي كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اردبيل، اسحاق رسولي در ديدار با رئيس ستاد ديه استان اظهار كرد: براي رسيدن به اين هدف آمادگي لازم براي همكاري با دادگستري و ستاد ديه را داريم و بايد برنامه ريزي هاي لازم انجام گيرد.

وي افزود: من معتقدم براي انجام تحقيقات در زمينه كاهش جرايم و آسيب هاي اجتماعي تفاهم نامه همكاري بين دو دستگاه منعقد و بخشي از پايان نامه هاي دانشجويان تحصيلات تكميلي به سمت حل مشكلات اجتماعي سوق داده شود.

رسولي گفت: اگر دانشگاه فعاليت خوب، عميق و كارآمدي داشته باشد در كاهش جرايم و تعداد زندانيان نقش پررنگ تري مي تواند ايفا كند و جا دارد متخصصان امر در حوزه اصلاح قوانين و مقررات زياد كار كنند.

اين مقام مسئول افزود: وضعيت اقتصادي نامناسب يكي از دلايل مشكلات موجود است و در اين زمينه فرمايش هاي مقام معظم رهبري در خصوص اقتصاد مقاومتي بهترين راه گشا بوده و ضرورت دارد در حوزه كسب و كار و گره گشايي و كارآفريني فعاليت هاي زيادي انجام شود.

رسولي افزود: يكي از شاخص هاي توسعه جوامع، كاهش تعداد زنداني ها و دادگاه هاست و اينكه ما در جامعه شيعي اين همه زنداني داريم يك خسارت بزرگي است.

رئيس ستاد ديه استان اردبيل نيز بر انجام تحقيقات پژوهشي بر اساس اولويت هاي سازمان زندان ها تاكيد كرد.

كريم الله محبوبي افزود: در موضوعات تحقيقاتي كه بر اساس شرايط موجود اولويت بندي شده، دانشجويان و اساتيد از طرف دانشگاه معرفي شود تا روي اين موضوعات كار كنند.

وي گفت: از دانشگاه آزاد اسلامي درخواست داريم در خصوص معرفي اهداف ستاد ديه به دانشگاهيان فعال بوده و اساتيد و دانشجويان در نشست ها و همايش هايي كه برگزار مي شود حضور فعال داشته باشند.

وي بر اجراي مراسمي از سوي دانشگاهيان براي آزادسازي تعدادي از زندانيان تاكيد كرد.