1397/09/18 قاسمی مطرح كرد: انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامي
    مدير امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از دانشجوي نمونه بر اساس معيارهاي مربوط خبر داد.

اكبر قاسمي در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، اظهار كرد: دانشجویان نمونه در مقاطع مختلف با توجه به کسب بالاترین امتیاز با استناد به آیین نامه دريافتي از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب می شوند.

وي افزود: دانشجویان متقاضی تا 25 آذرماه فرصت دارند به امور دانشجویی مراجعه و نسبت به تکمیل فرم های مربوطه اقدام کنند.

وي شرایط تحصيلي را حداقل معدل 16 در مقطع تحصیلی قبلی، در مقطع دکتری سپری نمودن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان EPT و پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم با EP حداقل 50 معرفي كرد.

قاسمي چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی، ارائه مقاله در همایشها و کنفرانسهای داخلی و بین المللی، مجری یا همکاری در انجام طرحهای تحقیقاتی، تالیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، تجاری سازی ایده در مقطع کنونی و تا سه سال قبل از مقطع تحصیلی کنونی از نكات قابل توجه براي كسب امتياز دانست.

وي عضویت در انجمن های علمی و دانشجویی، شرکت دانش بنیان دانشگاهی، کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین المللی را از ديگر گزينه هاي امتيازآور معرفي كرد.

مدير امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل ادامه داد: در قسمت شئونات دانشجویی تقید به انجام فرائض دینی، تقید به ضوابط و مقررات دانشجویی، تقید به مکارم اخلاقی و حسن شهرت، رفتار پسندیده و در شأن دانشجو و دانشگاه با استادان و همکلاسی ها و مسئولان دانشگاه و ... ملاك عمل است.