1397/09/17 ستاري: آینده سرزمین ها را انرژی تعیین می کند
    معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل گفت: آنچه که آینده سرزمین ها را تعیین می کند، انرژی است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، فرزاد ستاری در مراسم آغاز بكار مركز تحقيقات انرژي اين واحد دانشگاهي افزود: در آینده در سطح کل جهان نیاز به انرژی بیشتر خواهد شد و کشوری که به انرژی مسلح باشد، حرف اول را خواهد زد.

وی تاکید کرد: افتتاح مرکز تحقیقاتی اگر پشتیبانی لازم انجام شود برای کل کشور می تواند مزیت رقابتی داشته باشد.

ستاری تصریح کرد: لزوم اینکه مرکز تحقیقاتی انرژی راه اندازی شود، دیدگاه صرفا مادی نیست و از مزایای بیشتری می توان بهره مند شد و بحث انرژی و مرکز تحقیقات در کوتاه مدت جواب نمی دهد و باید دیدگاه بلند مدت به آن داشته باشیم.

رئيس مرکز تحقیقات انرژی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل نيز گفت:  مجوز رسمی مرکز رشد آبان ماه 96 اخذ شد و با توجه به عدم وجود مراکز تحقیقاتی در استان ما نسبت به استان های دیگر در راستای پتانسیل های موجود، مقرر شد مرکز تحقیقات انرژی و آب را در اولویت برنامه ها قرار دهیم.

علی راهنمایی افزود: همچنین برای مرکز تحقیقات تمدن اسلامی که متولی آن نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل است، مجوز رسمی صادر شده است.

وی بیان کرد: 4 مرکز تحقیقاتی مصوب در واحد اردبیل داریم و بیزینس پلن گردشگری هم در واحد سرعین آماده شده که متناسب با پتانسیل های این شهرستان در حال اتمام است و مقرر شده است تا یک سال آینده 4 تا مرکز تحقیقاتی در استان داشته باشیم.

او گفت: وقتی یک واحد تحقیقاتی برای یک واحد تأسیس می شود، محدود به آن نمی شود و تمام دانشجویان و هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی استان می توانند در آن فعالیت کنند و مرکز موظف به حمایت از آنهاست.

راهنمایی افزود: سیاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تاکید بر داشتن مرکز تحقیقاتی در تمامی واحدهاست و همکاران در خصوص ظرفیت منطقه، مطالعه می کنند که امیدواریم پس از طی مراحل مقدماتی شاهد تأسیس این مراکز در واحدها هم باشیم.

وی بیان کرد: در حوزه انرژی؛ آب، باد و برق در تمامی زمینه ها در دانشگاه متخصص داریم و سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی باید به این متخصصان اعتماد کنند و طرح ها را مورد حمایت قرار دهند.