1397/09/17 فيضي: توسعه انرژي هاي نو براي حفظ محيط زيست ضروري است
    نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي توسعه انرژي هاي نو و تجديدپذير را براي حفظ محيط زيست ضروري دانست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، محمد فيضي در مراسم آغاز بكار مركز تحقيقات انرژي اين واحد دانشگاهي اظهار كرد: كل دنيا به اين نتيجه رسيده اند كه براي حفظ محيط زيست، دست از منابع فسيلي بكشند و اين در حالي است كه مصرف انرژي در ايران بيش از 4 برابر ميانگين دنياست.

وي گفت: تا سال 2050 بيش از 80 درصد انرژي جهان از انرژي هاي تجديدپذير خواهد بود و كشور ما بايد تلاش كند در برنامه ريزي هاي خود با استفاده از مراكز تحقيقاتي و علمي در اين مسير مهم قرار گيرد.

عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل ادامه داد: در برنامه ششم توسعه و سياست هاي مقام معظم هبري همه اين موارد پيش بيني شده و بايد تا پايان برنامه ششم مصرف انرژي 50 درصد كاهش يابد.

وي افزود: با تصويب مجلس شوراي اسلامي 32 درصد از فروش منابع انرژي اعم از نفت و گاز در اختيار صندوق توسعه ملي قرار مي گيرد تا براي آيندگان برنامه ريزي و هزينه شود.

فيضي اضافه كرد: مجلس اجازه داده 200 ميليون دلار از صندوق توسعه براي نگهداري آب هايي كه از بين مي رود برداشته شود.

نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: از اوايل شروع اين دوره مجلس اتفاقي كه افتاد و بنده به عنوان نماينده موافق صحبت كردم دو سازمان سانا و سابا در یکدیگر ادغام و وظایف آنها به سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی "ساتبا"  منتقل شد.