1397/09/15 فرزانه مطرح كرد: موافقت اولیه شهرداری اردبیل با اجراي چهار طرح تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ‏اردبیل
    رئیس اداره طرحهای تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از موافقت اولیه شهرداری اردبیل با چهار طرح تحقیقاتی ارايه شده از سوي استادان اين واحد دانشگاهي خبر داد.

بابك فرزانه در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، اظهار كرد: چهارمین جلسه از جلسات فصلی و هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد ‏اسلامی واحد اردبیل با شهردار در محل دفتر شهرداري برگزار شد و پس از ارایه دوازده طرح در نهایت پس از ارزیابی و داروی طرح ها توسط هیات داوران متشکل از خود استادان چهار ‏طرح مورد موافقت برای عقد قرارداد قرار گرفت.

وي ادامه داد: طرح های پارک پاک، دیوار مشاهیر اردبیل، بازنشانی اسامی ‏محلات قدیمی اردبیل و طرح نورپردازی موارد تصويب شده در جلسه استادان با شهردار اردبيل است.

شهردار اردبیل نيز به راه اندازی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری اشاره كرد و گفت: اجرای کیفی پروژه‌های ‏عمرانی و تسریع در انجام آنها، اثربخش کردن این طرح‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حميد لطف الهيان افزود: برنامه‌ریزی، ارزیابی و ‏تحقق طرح‌های مطالعاتی، با مشارکت  جامعه علمی و دانشگاهی و جذب نخبگان و تعامل با صاحب نظران و ‏فرهیختگان محققان و پژوهشگران  از اهداف اصلی راه‌اندازی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری است.

وي به عملیاتی کردن طرح های پژوهشی اشاره و شناسایی نیازهای ‏شهروندان و اجرائی کردن ایده های مورد قبول به نام خود صاحب ایده را اعلام کرد.

لطف الهيان با تاكيد بر همکاری هرچه بیشتر اساتید و دانشگاهیان با مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری، انسان محور و سلامت ‏محور بودن طرح های پژوهشی و تحقیقاتی را ازاولویت های شهرداری معرفي كرد.