1397/09/14 كيوان عاصم: اعتماد به جوانان باعث توسعه كشور مي شود
    دبير مجمع دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل توسعه كشور را در گرو اعتماد به جوانان دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، كيوان عاصم در همايش بزرگ « دانشجوي بيدار » مجمع اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در سالن اجتماعات اين دانشگاه كه به مناسبت 16 آذر برگزار شد، بيان كرد: هر زمان كه مسئولان به جوان اعتماد كردند بهترين نتيجه را عايد مملكت كردند.

وي افزود: انتظار از مسئولان اين است كه همانطوري كه در جنگ و انرژي هسته اي و ... به جوانان اعتماد كردند بازهم اعتماد كنند و آن ها را مشاور خود قرار دهند.

عاصم اضافه كرد: با مبنا قرار دادن فرمایش مقام معظم رهبري مبنی بر حضور مسئولان در دانشگاه و پاسخگو بودن آن ها به قشر جوان و دانشجو اين برنامه را ترتيب داديم و مسئولان بدانند كه دانشجو معضل نيست بلكه راه حل برون رفت از مشكات است.

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل نيز بر انجام فعاليت هاي سياسي همراه با عقلانيت تاكيد كرد.

بهنام بهاري گفت: دانشجو بايد عدالت خواه و مطالبه گر باشد اما عقلانيت نيز در كنارش ساري و جاري شود.

وي بيان كرد: مديران آينده اين كشور را جوانان تشكيل مي دهند و اگر جوانان خود مطالبه گري و عدالت طلبي را تجربه نكنند در مديريت خود درست عمل نمي كنند.

همايش بزرگ « دانشجوي بيدار » مجمع اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با استقبال دانشجويان روبرو شد و اجراي نمايش طنز و برگزاري مسابقه از ديگر برنامه هاي آن بود.