1397/09/14 نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي: دانشجويان مكتب عاشورا را سرمشق فعاليت هاي خود قرار دهند
    نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي مكتب عاشورا را بهترين سرمشق براي فعاليت هاي دانشجويان معرفي كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، نادر قاضي پور در همايش بزرگ « دانشجوي بيدار » مجمع اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اظهار كرد: ما بايد شعار « كل يوم عاشورا و كل ارض كربلا » را كه بيان مي كند در تمامي زمان ها و مكان ها حق و باطلي هست، مدافع عدالت در جامعه باشند.

وي افزود: نظام جمهوري اسلامي بر پايه استقلال و آزادي شكل گرفته و ما بايد با استفاده از اين آزادي قانوني درخواست هاي قانوني خود را مطرح كرده و مطالبه گري كنيم.

قاضي پور افزود: فرد آرمانخواه و عدالت طلب نبايد تابع پست و مقام باشد بلكه بايد تابع اسلام باشد و ما افتخار مي كنيم تشيع از آذربايجان؛ مهد تمدن اسلامي، به سراسر كشور گسترش يافت.

وي به مبارزات تاريخي مردم اين مملكت با طاغوت و ناعدالتي در طول تاريخ اشاره كرد و گفت: بعد از كودتاي ننگين 28 مرداد؛ دانشجويان، بازاريان و اقشار مختلف مردم در برابر بي قانوني ها ايستادند ولي نظام شاهنشاهي خون آن ها را ريخته و شهيد كردند.

قاضي پور ادامه داد: زماني زنان اين مملكت طلاهاي خود را فروختند و كشور را از سلطه روس ها نجات دادند.

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از گراني هاي موجود از مسئولان دولتي خواست براي رفاه حال مردم و رهايي مردم از مشكلات موجود تلاش كنند.

وي از سياست هاي اخير وزارت علوم نيز در حوزه آموزش عالي انتقاد كرد و گفت: دانشگاه ها را از ملي بودن به منطقه اي و محلي تبديل كرده اند و با اين تصميم به استادان و دانشجويان ضربه زده اند كه بايد اصلاح شود.