1397/09/14 نماينده مردم اردبيل: مطالبه گري دانشجويان باعث تقويت حنجره نمايندگان مجلس مي شود
    نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي گفت: مطالبه گري دانشجويان باعث تقويت حنجره نمايندگان مجلس مي شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، صديف بدري در همايش بزرگ « دانشجوي بيدار » مجمع اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در سالن اجتماعات اين دانشگاه كه به مناسبت 16 آذر برگزار شد، گفت: مطالبه گري هاي دانشجويان باعث مي شود نمايندگان با پشتوانه مردمي محكمتر نسبت به پيگيري مشكلات جامعه اقدام كرده و صداي رساي مردم در مجلس باشند.

وي افزود: ويژگي اصلي جنبش دانشجويي، آرمان خواهي و عدالت طلبي است و آرمان هاي اصلي جوانان بايد آرمان هاي انقلاب باشد.

بدري ادامه داد: عدالت خواهي و عدالت طلبي مورد تأكيد قرآن و عترت و قانون اساسي نظام جمهوري اسلامي ايران است و عدالت توسعه اي  و منطقه اي و استفاده از ظرفيت ها كه در اصل 19 و 480 آمده از مواردي است كه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي پيگير آن هستند.

وي استفاده از ظرفيت جوانان در توسعه كشور را مورد تاكيد قرار داد و افزود: در پيروزي انقلاب اسلامي، تدوين قانون اساسي، دفاع مقدس و انرژي هسته ای، جوانان امتحان پس داده و كشور و نظام را روسفيد كردند ولي بعد از پايان جنگ از ظرفيت جوانان غافل مانده ايم.

نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي به فعاليت هاي سياسي در دانشگاه ها اشاره كرد و گفت: دانشجوي آرمانخواه، سياسي است ولي سياست باز نيست و نبايد اجازه دهد دانشگاه پاتوق گروه هاي سياسي خارج از دانشگاه باشد.

بدري ادامه داد: دانشجوي سياسي اهل تحقيق و علم است و برايش فرقي نمي كند كه مسئول، چه كسي باشد ولي مهم است كه مسئول براي مملكت و مردم كار شايسته انجام دهد.

وي با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دانشجوي 16 آذر سال 1332 گفت: در آن روز دانشجويان آرمانخواهي و غيرت ديني خود را براي ارزش گذاري به عزت و اقتدار مملكت به نمايش گذاشتند و گراميداشت اين روز باعث مي شود ظرفيت هاي جوانان يادآوري شود.