1397/09/13 دكتر رسولي مطرح كرد: جذب دانشجو از كشورهاي همسايه
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل از برنامه ريزي براي جذب دانشجو از كشورهاي همسايه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحق رسولي در جمع اعضاي هيات علمي اين واحد دانشگاهي گفت: بر اساس سياست هاي امور بين الملل دانشگاه آزاد اسلامي، واحد دانشگاهي اردبيل مي تواند در زمينه جذب دانشجو از كشورهاي همسايه برنامه ريزي و اقدام كنند.

وي افزود: بر اساس سياست هاي كلي دانشگاه آزاد اسلامي، تعدادي از واحدهاي دانشگاهي براي جذب دانشجو از كشورهايي كه به لحاظ فرهنگي و مذهبي قرابت داشته و به لحاظ سياسي روابط خوبي دارند مي توانند همكاري هاي علمي و تبادل دانشجو داشته باشند.

رسولي بيان كرد: سياست جديد دانشگاه بر اين اصل استوار است كه از صرف آموزشي بودن خارج شده و بر محور كارآفريني، فناوري و پژوهش حركت كنيم و يكي از كارهاي بسيار خوبي كه در حوزه پژوهش انجام شده، افتتاح برنامه پايش يكپارچه شبكه پژوهش است.

اين مقام مسئول ادامه داد: 40 مساله در سطح كشور شناسايي شده كه مساله ها به مسايل ريز شكسته شده و در سامانه اعلام مي شود و اعضاي هيات علمي موضوعات پژوهشي را از بين آن ها انتخاب مي كنند و دانشجويان تحصيلات تكميلي هم موضوعات پايان نامه را از آن استخراج مي كنند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل اضافه كرد: در سطح استان هم به همت همكاران مسايل و چالش ها را بررسي كرده و در برطرف كردن آنها نقش فعالي ايفا خواهيم كرد كه در اين زمينه برنامه متوازني تدوين كرده ايم.

وي گفت: در زمينه توسعه تحصيلات تكميلي و تثبيت رشته ها بايد فعال عمل كنيم و خوشبختانه رشته هاي جديدي در دوره هاي كارشناسي ارشد و كارشناسي تصويب شده و از سال آينده در این رشته ها دانشجو جذب مي شود.

رسولي ادامه داد: يكي از كارهاي مهمي كه در حال انجام است و به استان ها اجازه داده شده اين است كه رشته هايي را كه در چند دوره جذب دانشجو صفر بوده جابجا كنيم بدون آنكه جابجايي در خصوص هيات علمي صورت پذيرد.

او نقش اعضاي هيات علمي را در دانشگاه كليدي و محوري خواند و افزود: ما بايد اول فضا و ساختار لازم را ايجاد كنيم تا بتوانيم از توانمندي هاي گنجينه علمي دانشگاه نهايت استفاده را ببريم زيرا كه بيشتر قابليت ها و ظرفيت هاي آن ها نمود پيدا نكرده است.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: براي اينكه از افكار و ايده هاي اعضاي هيات علمي استفاده بهينه بكنيم شوراهايي را در واحد راه اندازي كرده ايم كه تعدادي از استادان در آن حضور دارند و همچنين يك سري كارگروه هايي به همين منظور در حال فعاليت هستند.

رسولي افزود: سه مركز تحقيقاتي انرژي، آب و فرهنگ و تمدن ايران اسلامي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل زمينه هاي خوبي هستند كه همكاران علمي در آن فعاليت كنند.

وي ادامه داد: طرح هاي ارزش افزايي در دانشگاه در حال انجام است كه باعث كارآمد شدن نقش توسعه اي دانشگاه مي شود و پاداش هاي مادي هم پرداخت مي شود و بايد اذعان كنيم در دانشگاه براي خلق ارزش، ظرفيت زيادي داريم.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل راه اندازي مراكز تخصصي از جمله آموزشگاه آزاد زبان انگليسي، كلينيك روانشناسي و مركز سنجش سلامت را از كارهاي مهم واحد اردبيل براي خلق ارزش عنوان كرد.