1397/09/12 با حضور 500 نفر؛ مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل برگزار شد
    معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: مسابقات قرآن و عترت با حضور بیش از 500 نفر از دانشجویان و استادان صبح امروز در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

عليرضا عبدالرحيمي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا، اظهار كرد:  بیش از 500 نفر از دانشجویان خواهر و برادر در 10 رشته تفسیر قرآن کریم، زندگانی 14 معصوم (ع)، زندگانی پیامبر اکرم (ص)، ترجمه فارسی قرآن کریم، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، نماز، ادعیه، احکام و نهج البلاغه و همچنین استادان در دو رشته ترجمه و تفسیر قرآن کریم و مفاهیم نهج البلاغه در این مسابقات شرکت كردند.

وي هدف از برگزاری مسابقات را افزایش توانمندی، آگاهی و علم دینی و ترویج فرهنگ و سبک زندگی قرآنی و گسترش معنویت توام با علم و دانش و همچنین استعداد یابی و انس بیشتر با قرآن کریم و مفاهیم تعالی بخش در محیط دانشگاه معرفي كرد.

عبدالرحیمی بيان كرد: نگاه و توجه ویژه به برنامه های قرآنی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی بوده و این قابل ستودنی است و به همین خاطر علاوه بر مسابقات قرآن و عترت، کرسی های تلاوت که هر هفته روزهای چهارشنبه با استقبال کم نظیر دانشگاهیان در مسجد دانشگاه برگزار می شود.

او ادامه داد: همچنین کارگاههای مختلف آموزشی و واحدهای درس آشنایی با قرائت و روانخوانی و مفاهیم قرآن کریم جزء برنامه های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود:  به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه همه ساله علاوه بر مسابقات کتبی در بخش شفاهی رشته هاي  قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ یک جزء تا حفظ کل و اذان و تواشیح برگزار مي شود.

او گفت: رشته های بخش هنر و ادبیات دینی و پژوهشی نيز در 24 رشته خوشنویسی، قالی بافی، عکاسی، فیلمنامه، فیلم کوتاه، تحقیقات و پایان نامه ها و... برگزار می شود.

عبدالرحيمي اضافه كرد: برای حائزین رتبه ها جوایز نقدی ارزنده در قالب کارت هدیه، تخفیف شهریه و لوح سپاس اهداء می شود.