1397/09/11 اثني عشري خبر داد: راه اندازي مدارس بازي محور و كارآفرين در سماي اردبيل
    معاون دانشگاه و رئيس آموزشكده فني و حرفه اي سما اردبيل از راه اندازي مدارس بازي محور و كارآفرين در سماي اردبيل خبر داد.

محمد اثني عشري در نشست خبري با خبرنگاران، اظهار كرد: سماي اردبيل براي تربيت دانش آموزان خود، مدارس بازي محور و كارآفرين را در مجتمع حافظ راه اندازي كرده است و آموزش ها با محوريت بازي، براي دانش آموزان از پيش دبستاني تا ديپلم ارائه مي شود.

وي افزود: در تابستان امسال و قبل از شروع مدارس طرح بازسازي و بهسازي 6000 متر مربع از مجتمع آموزشي سما با سبك معماري ايراني- اسلامي و با بيش از 10 هزار ساعت كاري شامل پنجاه نوع كار هنري، فني، مهندسي و عمراني، طراحي بهترين لابي مخصوص انتظار خانواده ها، طراحي اتاق بازي و سايت كامپيوتر انجام شد كه  در بيشتر كارهاي طراحي آن اساتيد آموزشكده نقش فعالي داشتند.

او ادامه داد: مدارس سما فعاليتش بر مبناي آموزش هاي فني و حرفه اي است. در اين زمينه كارگاه ها، آزمايشگاه ها و امكانات بي نظيري در مجتمع مدارس سماي اردبيل و آموزشكده فني و حرفه اي فراهم شده است.

اثني عشري گفت: آموزش در سما براساس الگوي جهاني يونسكو كه مبتني بر چهار اصل دانستن، ياد گرفتن، زيستن براي باهم زيستن و نيز الگوي هاي بين المللي كه در كشورهايي مثل دانمارك، فرانسه، فنلاند و آمريكا اجرا مي شود، برنامه ريزي شده و از نظر الگو و ساختار بيشتر شبيه الگوي اجرا شده در فرانسه است.

معاون دانشگاه و رئيس آموزشكده فني و حرفه اي سما اردبيل بيان كرد: مدارس سما چشم انداز موفقي دارند و تدوين سند چشم انداز و برنامه استراتژيك براي آموزشكده سما در بازه هاي زماني كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي در حال انجام است.

وي افزود: در برگزاري استارت آپ ها نيز سما به پختگي لازم رسيده و دومين استارت آپ سما اردبيل در چهار عنوان اسباب بازي هاي الكترونيكي، مكانيكي، سنتي، سلامت و بازي هاي الكترونيكي با 130 شركت كننده كه بيشتر دانش آموز بودند و با ثبت بيش از 98 ايده برگزار و سه ايده برتر انتخاب و مورد حمايت قرار گرفتند و مرحله پسارويداد و شتاب دهنده نيز بزودي و طبق برنامه ريزي با پيوست فرهنگي برگزار مي شود.

اثني عشري از جمله فعاليت هاي ديگر انجام شده در آموزشكده سما به افتتاح مركز تحقيقاتي هوش مصنوعي و رباتيك، كارگاه آسانسور، كارگاه تست بتن و جوش، عقد قرارداد برون سپاري براي هنرجويان آموزش و پرورش و اجاره كارگاهها، بوفه، انتشارات و سالن اجتماعات براي كسب درآمد غير شهريه اي اشاره كرد.

رئيس آموزشكده فني و حرفه اي سما اردبيل همچنين از كاهش 50 درصدي تكيه به شهريه در آموزشكده سما در سال 97 ، ايجاد اولين مجتمع آموزشي در سما، برنامه ريزي براي افزايش 11 مدرسه تا سال 1400 و بهره برداري از سه محصول كيت برقي، كف پوش و ديوارپوش، اخذ مجوز برگزاري همايش ملي معماري در ارديبهشت 98 و تحويل مدرسه 12 كلاسه بعد از سه سال از آموزش و پرورش و درآمدزايي به ميزان 70 ميليون تومان براي سما خبر داد.

اثني عشري افزايش 110 درصدي اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان سما در طي يكسال اخير را كه در كشور بي سابقه بود، از مهمترين موفقيت هاي مجموعه سما دانست و به ايجاد مركز توليد اپليكيشن و توليد محتوا، پيش بيني ايجاد بازار محصولات سما در سال 98، تفاهم نامه ايجاد مركز SCD با اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان براي ايجاد منظومه اي از كارگاههاي مجهز و ارائه گواهي هاي بين المللي، بكارگيري مدرسين حرفه اي كنكور در مدارس متوسطه سما، اعزام بي سابقه دانشجويان و دانش آموزان به اردوهاي راهيان نور، برگزاري چهارمين دوره سلسله نشست هاي راهبرد فرهنگي با حضور نخبگان فرهنگي و استفاده از بهترين استادان جوان دانشگاه در مدارس سما به عنوان برنامه هاي در حال انجام در حوزه كاري خود اشاره كرد.

وي به تاسيس هنرستان بهياري، تاسيس آموزشكده و مدارس بين المللي در مرز ايران و آذربايجان در شهرستان پارس آباد، ايجاد مركز استعداد يابي و غربالگري دانش آموزان و دانشجويان به منظور كسب رتبه هاي ملي و جهاني در المپيادها، تاسيس مركز مشاوره مدرن در سما با استفاده از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل و مشاركت در پروژه بين المللي يوني هتل دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در شهر توريستي سرعين را از برنامه هاي استراتژيك آموزشكده سما نام برد.

او خاطرنشان كرد: سما در كشور 70 هزار دانشجو و 250 آموزشكده دارد و مدارس سما با هدف تربيت دانش آموزان از پيش دبستاني تا فوق ليسانس فعاليت مي كند و به اذعان كارشناسان، يكي از استثنايي ترين سازمان هاي ايران است كه براي حدود 20 سال از زندگي يعني از كودكي تا جواني و آماده به كار شدن و ورود به بازار كار فرزندان جامعه برنامه ريزي مي كند.

اثني عشري تاكيد كرد: دانش آموزان 50 مهارت مهم  را از ابتداي ورود به پيش دبستاني تا مقطع فوق ليسانس ياد مي گيرند.

در پايان اين نشست خبرنگاران از آزمايشگاه ها و امكانات آموزشكده فني و حرفه اي سما اردبيل بازديد كردند.