1397/09/10 به مناسبت فرا رسيدن 16 آذر برگزار شد: جلسه پرسش و پاسخ با حضور نمايندگان اردبيل در مجلس شوراي اسلامي
    جلسه پرسش و پاسخ با حضور نمايندگان اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي به مناسبت فرا رسيدن 16 آذر ؛ روز دانشجو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، در اين جلسه صديف بدري گفت: اعتماد به جوانان در اداره کشور همیشه با موفقیت همراه بوده است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هر موقع به جوانان اعتماد کردیم توفیق ما زیاد شد همان طور که در دفاع مقدس هم اقتصاد، هم دفاع مملکت را جوانان اداره می کردند.

وی تصریح کرد: به همین منظور مجلس قدم خود را برداشت و منع بکارگیری بازنشستگان در دولت را تصویب کرد.

بدری افزود: در اوایل انقلاب در دفاع مقدس به جوانان میدان داده شد ولی بعد از آن جوانان از یاد رفتند. خوشبختانه با کارهای انجام شده رسم می شود که به جوانان میدان داده شود و از پتانسیل آنها در عرصه فکری، علمی، اجتماعی و مدیریتی استفاده شود.

این نماینده مجلس داشتن مجلسی در شان مردم اردبیل و همانند آرمانها و عملکرد آیت الله مدرس در ایران را از وظایف نمایندگان دانست.

رضا کریمی ديگر نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی رسالت خطیر نمایندگان خدمت مدرس وارانه در جهت مطالبات مردم و صیانت از کیان مملکت قدم برداشتن دانست.

وی به بحث جوانان اشاره کرد و گفت: هر کجا به جوانان اعتماد کردیم موفقیت حاصل شد و حتی در انتصابات مقام معظم رهبری هم جوان گرایی دیده می شود.

کریمی ادامه داد: بحث اعتماد سازی، شفاف سازی و عبور از وضعیت فعلی از مسائل مهمی است که باید به آنها توجه کنیم.

وي از تلاش نمايندگان استان براي جذب بودجه در زمينه راه و كشاورزي سخن گفت و افزود: راه آهن يكي از دغدغه هاي چندين ساله استان بود كه نمايندگان استان تمام تلاش خود را در اين زمينه بكار گرفتند تا در رديف يكي از طرح هاي اولويت دار دولت قرار گرفته و بودجه ويژه به آن تخصيص يابد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اضافه كرد: ايجاد كارخانه هاي تبديلي كشاورزري در استان از جمله كارهاي مهمي است كه در زمينه رفع مشكلات كشاورزان و ايجاد اشتغال بسيار مفيد و موثر خواهد بود.

محمد فيضي دانشجويان را به مطالبه گري همراه با اسناد و مدارك فرا خواند و گفت: دانشگاه محل مطالبه گري است و اين حق دانشجويان است كه از موكلان خود در خصوص عملكردشان سوال كنند ولي انتظار اين است كه سوالات همراه با آگاهي و مستند باشد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به توجه ويژه نمايندگان استان به افراد كم برخوردار و حاشيه نشين اشاره كرد و گفت: در برنامه توسعه ششم تمام تلاش ما بر اين بود كه به اقشار كم برخوردار و حاشيه نشين توجه ويژه شود كه در دوره هاي مختلف كم نظير بوده است.

وي سياست خارجي ايران را موفق خواند و گفت: تلاش دولت در بحث برجام قابل تقدير است و عهدشكني هاي آمريكا در نقض برجام نشان از پيروزي ديپلمات هاي ما در عرصه دارد و بي شك سياست گذاري هاي حاكميت نظام، ايران را دوباره در برابر آمريكا پيروز خواهد كرد.

فيضي يكي از مهمترين كارهاي مجلس حاضر را توجه به معيشت فرهنگيان و پيگيري و تصويب بودجه براي اين امر مهم عنوان كرد.

در اين جلسه، دانشجويان از بسيج دانشجويي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان سوالات خود را در زمينه هاي اقتصادي، عمران، كشاورزي، آموزشي، سياست داخلي و خارجي به صورت شفاهي مطرح كرده و نمايندگان هم پاسخ لازم را ارائه كردند.