1397/09/07 رئیس سما استان اردبیل: مدارس سما به مدارس کارآفرین و مهارت آموزی برای دانش آموزان تبدیل می شود
    محمد اثنی عشری معاون دانشگاه و رئیس مركز فرهنگی آموزشی سما استان اردبیل با اشاره به لزوم تربیت کارآفرین و نیروهای مستعد کار در دانشگاهها و مدارس اظهار کرد: مدارس سما در الگوی جدید و برنامه های مدون به مدارس کارآفرین و مهارت آموزی برای دانش آموزان و دانش آموختگان تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس سما استان اردبیل در آیین تکریم و معارفه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان گفت: سما تنها مجموعه در کشور است که تحصیلات و آموزش را از مقطع پیش دبستان شروع کرده و تا مقطع کارشناسی ارشد بهترین و با کیفیت پیش می برد.

اثنی عشری افزود: مدل چشم انداز مجموعه سما که برگرفته از چشم انداز آموزش عالی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی می باشد به گونه ای ترسیم شده که یک دانش آموز با طی نمودن دوران تحصیل و خروج از مدرسه حداقل 50 نوع مهرت را یاد گرفته باشد و این مدل باید به یک نوع برند تبدیل شود تا خانواده ها راغب و علاقمند به تحصیل دانش آموزان در مدارس سما باشند.

وی گفت: آموزشکده سما پشتوانه قوی و قابل اعتماد و احترامی همچون دانشگاه آزاد اسلامی با دو میلیون دانشجو دارد که به نوبه خود بی نظیر است و این پشتوانه موجب دلگرمی و عملکرد مضاعف مدیران و معلمان آین آموزشکده و مدرسه باید باشد.

رئیس مركز فرهنگی آموزشی سما اردبیل ادامه داد: متاسفانه در ایجاد و توسعه مدارس سما در استان اردبیل بهترعمل  نشده است و این مورد را آمار نشان می دهد چراکه از 245 هزار دانش آموز استان که 34 هزارنفر آن در مدارس غیر انتفاعی تحصیل می کنند کمترین درصد آن در حال حاضر در مدارس سما ادامه تحصیل می دهند. باید با همدلی، همکاری و فعالیت و عزم راسخ همکاران سما و دانشگاه در استان این درصد را به سود سما تغییر دهند.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: داشتن نیروی مازاد را نباید به چشم تهدید نگاه کنیم بلکه آن را بعنوان یک فرصت برای استفاده از ایده های مختلف و تلاش بیشتر و نیروی عظیم تر برای اعتلا و توسعه دانشگاه در نظر بگیریم و این هم بستگی به عملکرد همکاران دارد تا تهدید را به فرصت و ارزش افزایی تبدیل کنند.

اثنی عشری در ادامه از تلاشهای داود مصطفی تقدیر و تشکر کرده و ودود ولیزاده را بعنوان سرپرست جدید آموزشکده سما پارس آباد مغان معرفی کرد.