1397/09/07 حجت الاسلام مدبر: نگرش مان را به بسيج عوض كنيم
    نماينده ولي فقيه در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت: بايد نگرش مان را به بسيج عوض كنيم و به بسيجي بودن مان افتخار كنيم.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، حجت الاسلام سيف اله مدبر در نشست روشنگري با محوريت چرايي و چگونگي دشمني آمريكا با ملت ايران در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اظهار كرد: اين ايام به نام بسيج و عشق بسيج مزين است. كاش وقت داشته باشيم تا افراد انديشمند در خصوص مكتب بسيج صحبت كنند و توفيق بسيجي بودن شامل حال همه شود.

وي افزود: بسيج به حد كافي و به شكل علمي بحث نشده است، اگر بحث علمي در مكتب بسيج داشته باشيم دشمن را بهتر مي شناسيم. دشمن بروي هر كس دست بگذارد و بر عليه او بيشتر شايعه سازي كند نشان مي دهد كه از آن فرد مي ترسد.

مدبر بيان كرد: حرف هاي دشمنان و شايعاتي كه در بين افراد جامعه پخش مي كنند به زعم خودشان افت مكتب بسيج را در پي داشته و ما نيز در معرفي اين مكتب به حد كافي تلاش نكرده ايم.

وي ادامه داد: لازم است كه در شأن بسيج، جنگ و ايثار، پايان نامه هايي كار شود و همانند كشورهاي ديگر كه از قهرمانان جنگ هاي شان سمبل ساخته اند و در شأن آنها كار هاي تحقيقاتي انجام داده اند، در دانشگاه هاي ما نيز بايد در اين زمينه ها بيشتر كار شود.