1397/09/03 برگزاری کارگاه آموزشی «مقاله نویسی» در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    دبیر انجمن علمی میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از برگزاري کارگاه آموزشی «مقاله نویسی» در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

محدثه پورامینی در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، اظهار كرد: در این کارگاه 45 نفر از دانشجویان رشته میکروبیولوژی و سایر رشته های دانشگاهی، برخی از استادان و همکاران دانشگاهی شرکت كردند.

وي افزود:  در این کارگاه محمد تقي احدی به عنوان مدرس به بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه و روش های مقاله نویسی پرداخت.

وي سرفصل های کارگاه کاربردی مقاله نویسی را  آشنایی با انواع پایگاه های اطلاعات علمی، مجلات و مقالات و شیوه های دسترسی و اعتبار سنجي،  تدریس کاربردی نگارش ساختار اصلی مقاله و شناسایی مجلات برای چاپ مقالات عنوان كرد.