1397/09/03 دكتر رسولي: گفتگو و مناظره جايگزين جنگ و خونريزي در دنيا شود
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفتگو و مناظره را كه برگرفته از اسلام ناب و مكتب قرآن و اهل بيت است، بهترين جايگزين براي جنگ و برادركشي و نسل كشي در دنيا دانست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، دكتر اسحق رسولي در پنل علمي چهارمين همايش بين المللي گفتگو و مناظرات رضوي در سالن اجتماعات اين دانشگاه اظهار كرد: امروز در اقصي نقاط جهان به خصوص كشورهاي اسلامي شاهد جنگ و نزاع و برداركشي و در برخي نقاط دنيا در قرن 21 كه عصر انفجار اطلاعات و دانش است، غيرانساني ترين و بدوي ترين تعاملات انساني رخ مي دهد.

وي افزود: فرهنگ اسلام ناب محمدي براي تمامي طرق و اديان بهترين پيام و بهترين نوع تعاملات انساني را كه همان مناظره و گفتگو است، ترسيم كرده است.

رسولي ادامه داد: بشر امروز كه به تعبيري داعيه تمدن را دارد مي بايست با الگو قرار دادن فرامين اسلام ناب محمدي، انديشه و بيان را جايگزين جنگ و خونريزي در مراودات و تعاملات جهاني و بين المللي قرار دهد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بيان كرد: نسل كشي كه در كشورهاي مسلمان يمن، عراق و سوريه رخ مي دهد، ضد آموزه هاي اصيل اسلامي بوده و شايسته است كشورهاي اسلامي با منطق، بيان و گفتگو مسايل و مشكلات بين خود را حل و فصل كنند.

وي اضافه كرد: در پس همه اين جنگ ها، تضاد فكري و اعتقادي قرار دارد و بهترين راه غلبه بر اين تضادها، نعاملات منطقي و متمدنانه و مبتني بر انديشه است.

رسولي گفت: از سوي پروردگار متعال براي تمامي انسان ها در خصوص بشريت، رسالت و ماموريتي قرار داده كه همان شناخت خود و برقراري ارتباط با جهان خلقت و انسان هاي ديگر است.

وي تاكيد كرد: اميدوارم در مقالاتي كه ارايه مي شود، راهكاري ارايه شود كه بتوان اين ادبيات را ترويج و گسترش داد كه بهترين نشانه انسانيت و تمدن در گفتگو است.

رسولي گفت: خوشحاليم كه دانشگاه آزاد اسلامي ميزبان محققان و صاحبان علم در چهارمين همايش بين المللي گفتگو و مناظرات رضوي است و تقارن برگزاري آن را در هفته وحدت، هفته بسيج و اعيادي كه در آن قرار داريم به فال نيك مي گيريم.

وي افزود: بانيان اين همايش فاخر يك حركت بسيار ارزشمندي را انجام مي دهند و اميدواريم جريان سازي خوب فرهنگي كه منبعث از اعتقادات ديني ماست، بوجود آيد.

در اين همايش مقاله هاي علمي در چهارچوب مقررات همايش ارايه و مراسم اختتاميه امروز ساعت 15 در سالن فدك اردبيل برگزار مي شود.