1397/09/03 رتبه دوم جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان كشور به دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل رسيد
    دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل رتبه دوم جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور را بدست آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، فاطمه اسفندمز دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی واحد اردبیل در سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم رتبه دوم کشوری را بدست آورد.

اسفندمز در بیست و سومین دوره از مسابقات کشوری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی  که در واحد ارومیه برگزار شد، پس از احراز رتبه اول کشوری در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم،  به عنوان نماینده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، راه یافت.

وي در این جشنواره ملی با رقابت تعداد 30 نفر از دانشجویان حائز رتبه های کشوری دانشگاه آزاد اسلامی و سراسری موفق به کسب رتبه دوم رشته حفظ 20 جزء در بین دانشجویان کشور  شد.