1397/08/30 سیفی: هدف از برگزاری کنفرانس برق، جهت دادن به پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی است
    دبیر اجرایی چهارمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر هدف از برگزاری این کنفرانس را جهت دادن به پایان نامه و طرح های تحقیقاتی معرفی کرد.

دكتر رضا سیفی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، اظهار کرد: از اهداف این كنفرانس، گرد هم آوردن اساتید، محققان و دانشجویان و ایجاد محیطی برای بحث های علمی است که زمینه ای را ایجاد کند تا پایان نامه ها، رساله ها و طرح های تحقیقاتی سمت و سوی بهتری گرفته و در بخشهای مختلف کشور به کار گرفته شود.

وی افزود: محورهای اصلی این کنفرانس شامل رایانش ابری، داده کاوی، شبکه های کامپیوتری، الکترونیک، مخابرات، پردازش تصویر، قدرت، کنترل و مهندسی پزشکی بود.

سیفی ادامه داد: دکتر شهرام جمالی دبیر علمی کنفرانس بود و تعداد زیادی از اساتید بنام کشور از دانشگاه های مختلف از سرتاسر کشور در کمیته علمی حضور داشتند.

وي سخنران اول این کنفرانس را دکتر ناصر پریز استاد تمام گروه برق- کنترل دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع سیستم های کنترل ترکیبی عنوان کرد و سخنران اصلی دیگر این کنفرانس دکتر امیر مسعود رحمانی استاد تمام گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بود که با موضوع رایانش ابری مطالب خود را ارائه کرد.

سیفی بیان کرد: 246 مقاله در موضوعات مختلف کنفرانس دریافت شد که از این تعداد 93 مقاله به خاطر نداشتن معیارهای مد نظر داوران محترم رد شده و 153 مقاله بصورت سخنرانی و پوستر مورد پذیرش قرار گرفت.