1397/08/29 دانشجوی سما اردبیل رتبه سوم جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان را بدست آورد
    حامد آداک، دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده سما اردبیل موفق به کسب رتبه سوم از سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت در بخش آوایی رشته اذان شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، مدیر دفتر فرهنگ اسلامی آموزشکده سما اردبیل اظهار كرد: در این مرحله حدود ۹۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شش بخش آوایی، معارفی، ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری به رقابت پرداختند.

ملیکا خداپناه افزود: بسیار خوشحالیم که بنا بر نتایج اعلام شده، حامد آداک پس از کسب رتبه دوم مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در این جشنواره ملی که در بین کلیه دانشجویان کشور برگزار شد نیز حائز رتبه سوم شد.

وي ادامه داد: از افتخارات سما اردبیل، شناسایی، پرورش و هدایت دانشجویانی مثل حامد آداک است و امیدواریم وي الگوی سایر دانشجویان قرار گیرد.