1397/08/27 دکتر اسحاق رسولی: بزرگترین رسالت دانشگاهيان، تداوم ارزش های ایثارگران است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: بزرگترین رسالت ما در جامعه تداوم ارزش های ایثارگران است، ارزشهایی که شهدا، بسیجیان و جانبازان برای کسب و حفظ و شکل گیری انها از هست و نیست و جان خود گذشتند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، دکتر اسحاق رسولی در نشست صمیمی با ایثارگران اين واحد دانشگاهي اظهار کرد: وظیفه ماست که آن ارزشها را نصب العین قرار داده و در آن مسیر حرکت کنیم و اگر از این مسیر انحراف پیدا کنیم خودمان زیان می بینیم.

وی به جمع حاضر اشاره کرد و گفت: شما نماد ایثارگری ها، شهادت ها و رشادت ها و سمبل آنها هستید و در دانشگاه که وظیفه سازمانی ما تعلیم و تربیت است وظیفه بسیار سنگینی به عهده ماست.

رسولی تاکید کرد: وظیفه اصلی ما انتقال این ارزش ها به نسل های آینده است، ارزش هایی که مملکت را نجات داده اند و انتقال این ارزش ها بزرگترین رسالت دانشگاهیان است.

رئیس واحد اردبیل گفت: تهاجم فرهنگی از سوی غرب و سرکردگی آمریکا برای تمام جوامع شکل گرفته و بعضی ضعف مدیریت ها که در دولت مردان وجود دارند باعث می شود که در نسل جوان شك و تردید بوجود آید و وظیفه ماست که نباید بگذاریم این سرمایه ها خدشه دار شوند.

وی به منابع مالی و زمان محدود اشاره کرد و تاکید کرد: اگر در دانشگاه ایده خوبی مطرح شود منابع را باید تامین بکنیم، در دانشگاه در حوزه فرهنگی و اجتماعی برنامه های مختلفی بصورت مشارکتی انجام شده و تعداد برنامه ها افزایش پیدا کرده است که  برگزاری آنها در کنار سمینارها و همایش های علمی باعث هم افزایی ثروت و علم و تاثیرگذاری در حل مشکلات جامعه می شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نيز اظهار کرد: جامعه ایثارگران، خود یک جامعه موثر است که تمام مشکلات را به جان خرید و به هر نحو ممکن کشور را از آسیب های این زمان نجات داد.

حجت الاسلام سيف اله مدبر ادامه داد: بعضی با استفاده از ثروت خود و بعضی با گفتار، علم، کتاب به جامعه خدمت می کنند و در مقابل  بعضی دیگر با  شیرین ترین هدیه الهی که جانشان است توانستند با کسب مقام ایثارگری به جامعه ما خدمت کنند و هیچ جامعه ای نمی تواند با این جامعه ایثارگران رقابت کند.

مدبر به ارزش والای ایثارگران اشاره کرد و گفت: جانبازان را باید تندیس کنیم برای زندگیمان و راه و زندگی آنها را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم.