1400/09/01 در گردهمایی بسیجیان واحد اردبیل مطرح شد؛ حجت‌الاسلام مهدی جلیلی: بسیج باید قوت قلب ملت باشد
    مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: عملکرد بسیج باید به گونه‌ای باشد که قوت قلب ملت بوده و مردم با دیدن آن احساس آرامش و امنیت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، حجت‌الاسلام مهدی جلیلی در گردهمایی بسیجیان این دانشگاه گفت: تفاوت نگاه لیبرالی و اسلامی در مقوله آرامش نشاط و زندگی این است که در نگاه لیبرالی خود محور هستیم و اگر شخصی شاد باشد کافی است. ولی در نگاه اسلامی ضمن اینکه موظف هستیم به وجود خود خدمت کنیم همزمان در قبال دیگران هم مسئول هستیم.

وی افزود: منطق بسیجیان ما نیز اینگونه است، چون نگاه نگاه دینی است، بسیج شخص محور نیست و لذا تلاش می‌کند که همه در آرامش باشند.

جلیلی ادامه داد: بسیجیان در زمان جنگ این تفکر را که همه باید در خانه پنهان شوند تا در امان باشند را به هم ریخته و با حضور به موقع آرامش را به خانواده ها برگرداند. در همین چند سال اخیر و در قضیه رسیدن داعش به مرزها نیز بسیجیان امنیت و آرامش خاطر را به هم وطنان تقدیم کردند.

وی با اشاره به ضرورت ادامه راه شهدا و بسیجیان زمان جنگ خاطرنشان کرد: امروز دو رسالت در ادامه فرهنگ بسیج در دانشگاه وجود دارد .اول اینکه مسئول بسیج دانشجویی باید از دانشجویان موفق دانشگاه باشد. یعنی بسیجیان باید در عرصه های تخصصی حضور داشته و از نخبگان دانشگاه باشند. در قسمت کارکنان نیز مسئول بسیج کارکنان باید یکی از کارمندان نمونه دانشگاه و مسئول بسیج اساتید نیز بایستی از اساتید برجسته باشد. باید نشان دهیم که بسیجی فقط مرد جنگ نیست و بلکه مرد زمان صلح و عرصه‌های علمی نیز است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل افزود: نکته دوم اینکه بسیجی‌ها همانگونه که خود را مسئول امنیت جانی شهروندان می‌دانند، بایستی با رفتار خود این را به سایرین نیز اثبات کنند.

وی با اشاره به جایگاه بالای بسیجیان در تفکر مردم گفت: همه ما  این باور را داریم که فرهنگ و شخصیت بسیجی برای زمان جنگ بسیار مفید است. ولی متولیان بسیج باید این فرهنگ را جا بیاندازند که بسیجی برای زمان صلح نیز است. این فرهنگ هم در بین مردم عادی و هم در بین بسیجیان باید نهادینه شود.

جلیلی شاد بودن جامعه را یک امر مهم دانست و ادامه داد: هیچ کس نمی تواند این را کتمان کند که شادی، نشاط و خنده جوانان این سرزمین چقدر برای آینده مهم و مفید است. لذا پیشنهاد می‌کنم که بسیج با امکاناتی که دارد، متولی شادی و خوشحالی دختران سرزمینمان باشد و بسترهای لازم را ایجاد کند.

fapjunk.com