1400/08/18 کتاب پرواز کن تا آرزو به قلم دانشجوی واحد اردبیل منتشر شد
    زهرا فتحی اصل دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، اولین کتاب خود را با عنوان "پرواز کن تا آرزو"به چاپ رساند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل ، در پیشگفتار این کتاب آمده است: تمام انسان ها با شناخت توانایی های قدرتمند و منحصر به فرد خود می توانند تمام خواسته های قلبی خود را عملی کنند به شرط اینکه اول آرزوی خود را باور کنند و با ارزش گذاری برای آن در جهت تحقق آن هدف قدم بردارند و همواره مثبت اندیش بوده و از افراد منفی نگر دوری کنند با این روند رسیدن به آرزوی آن ها از محال بودن به حتمی شدن تغیر می کند. از باور تا خلق راه زیادی نیست فقط نیازمند فردی سخت کوش و واقع بین است که با هر بیدی نلرزد و بتواند از گذرگاه های سخت زندگی با سربلندی بیرون آید و همواره با شکر گذاری تمام خواسته های قلبی خود را جذب کند .برای رویایتان ارزش قائل باشید و بدانید روزی تک تک قدم های کوچکی که برای هدفتان برداشتید راه بزرگی را برایتان هموار خواهد کرد.

کتاب " پرواز کن تا آرزو " در شمارگان ۱۰۰۰ جلد در پاییز سال ۱۴۰۰ و توسط  انتشارات محقق اردبیلی  منتشر گردید و هم اکنون با قیمت  500.000 ریال و از طریق سایت یازبوک در دسترس علاقمندان می باشد.

لازم به ذکر است این کتاب با حضور جمعی از مسئولان و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اردبیل رو نمایی شد.

fapjunk.com