1400/08/15 بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی (13 آبان)
    کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی (13 آبان) بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، در متن این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

« یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ جَاهِدِ الْكُفَّارَ وَالْمُنَافِقِینَ وَاغْلُظْ عَلَیْهِمْ وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمَصِیرُ »
    (التوبة : 73)

«اى پیامبر، با كافران و منافقان جهاد كن و بر آنان سخت بگیر، و جایگاهشان دوزخ است، و چه بد سرانجامى است!»

۱۳ آبان نگینی درخشان در تاریخ استکبارستیزی ملت ایران است. روزی است که انقلاب اسلامی با نثار خون دانش آموزان و دانشجویان جاودانه شد.
    سیزده آبان، روزی است که فرزندان ایثارگر و فداکار این مرز و بوم به جهانیان فهماندند که با توکل به قدرت ایمان می توان در برابر هر طاغوتی ایستاد. در این روز ثابت شد که با تکیه بر قدرت لایزال الهی می توان استعمار را به خاک ذلت افکند. حماسه سیزده آبان اثبات کرد که همه قدرت‌های عظیم شیطانی و طاغوتی، از درون، پوچ و پوشالی است. در سیزده آبان، مردم عدالت خواه و ایمان‌مدار ما، خویشتن را باور کردند و به چشم خود دیدند آن قدرتی که در ذهن عده ای کج‌اندیش و کوته‌فکر، هم چون کوهی استوار است، «کاهی» بیش نیست. در سیزدهم آبان، وحدت کلمه معنا شد؛ تکیه بر محبوب بندگان و خدای خمینی آفرین، تفسیر شد و قدرت رهبری دینی بار دیگر تجربه گشت.
    امسال در شرایطی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی می‌داریم که متقارن شده است با قدرت نمایی مقتدرانه‌ی نیروی دریایی سپاه در مقابله با دخالت‌های مذبوحانه‌ی ناوهای آمریکایی برای پوشش نفتکش متخلف و به ذلت کشیده شدنشان به وسیله‌ی قایق‌های تندروی موشک انداز سپاه در آب‌های آزاد عمان که خود نمودی است از نتایج استکبارستیزی.
    اساتید بسیجی همیشه در صحنه دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل همراه با سایر اقشار جامعه ضمن حمایت از آرمان‌های انقلاب، شهدا و امام شهدا، در پرتو رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، نقشه‌های شوم و فتنه‌های پیچیده استکبار جهانی را نقش بر آب خواهند کرد و تا آخرین نفس از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع خواهند کرد.

fapjunk.com