1400/08/12 پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت 13 آبان
    دکتر فرشید سلیمی به مناسبت روز 13 آبان پیامی را صادر کرد. در این پیام آمده است:

سیزده آبان یادآور حماسه ملت ستمدیده ایران است، روزی که غنچه های انقلاب اسلامی شکفته شد. طراوت و زیبائی یافت. روزی که استعمارگران را مأیوس ساخت و درسی به آنان آموخت که توان فراگرفتن آن را در هیچ مکتبی نداشتند. سیزده آبان روزی بود که مستکبران لرزه بر اندام خود احساس می کنند؛ در آن روز جرقه ای زده شد و طولی نکشید که به شعله های سوزان مبدل گشت و اکنون می رود که ظلمت کفر را از سراسر عالم بزداید و به قول رهبر معظم انقلاب 13 آبان نماد طمع ورزی آمریكا، وابستگی رژیم طاغوت، ایستادگی ایمان متكی به بصیرت، پیشقراولی نسل جوان در صحنه، و شجاعت و جسارت نسل جوان انقلابی است.

این روز خاطره انگیز و فراموش نشدنی را تبریک عرض گفته و فراموش نمی کنیم روزهایی مانند 13 آبان  نقطه عطفی در مسیر حرکت این نهضت الهی شدند و به جریان پیروزی انقلاب اسلامی سرعتی معجزه آسا دادند.

دکتر فرشید سلیمی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل