1400/01/17 معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل از راه اندازی مرکز پاسخگویی و راهنمایی آموزشی خبر داد
    معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از راه اندازی مرکز پاسخگویی و راهنمایی آموزشی و بروزرسانی قسمت‌های مختلف صفحه این معاونت در پرتال واحد اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، بهنام بهاری گفت: مرکز پاسخگویی و راهنمایی آموزشی برای حل مشکلات احتمالی آموزشی دانشجویان عزیز راه اندازی شده است و بصورت حضوری و تلفنی در طول روز آماده راهنمایی می‌باشد.

وی افزود: در صورت بروز هرگونه مشکل آموزشی در طول ترم و در زمان انتخاب واحد و امتحانات و ... می‌توانید جهت تسهیل امور آموزشی از این مرکز راهنمایی لازم را بگیرید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل در ادامه اعلام کرد: کلیه اخبار، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در پرتال دانشگاه قسمت واحدهای ستادی، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی قابل رویت است و همچنین فایل‌ها، فرم‌ها و بخشنامه‌ها به صورت بروز‌رسانی شده در دسترس می‌باشد.

دانشجویان این دانشگاه می‌توانند با مراجعه حضوری به مرکز پاسخگویی و راهنمایی آموزشی به آدرس دانشکده علوم انسانی، طبقه سوم، جنب آسانسور، آقای سلیمان بدرزاده و یا تماس با تلفن همراه 09227993538 از خدمات این مرکز استفاده کنند.

fapjunk.com