1399/12/23 بیانیه کانون ایثار دانشجویان‌ به مناسبت روز بزرگداشت شهدا
    کانون ایثاردانشجویان‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا، بیانیه ای را به شرح زیر صادر کرد.

۲۲ اسفند تداعی کننده یاد و نام رادمردانی است که با عشق به میهن اسلامی و اعتقاد به مکتب دینی، جان در طبق اخلاص گذاشتند و در راه دفاع از نظام و انقلاب از فرش به عرش رسیدند و به مقام والای شهادت نائل شدند.
    ۲۲ اسفند روز عزم ملی و همگانی در جهت احیا و زنده نگه داشتن یاد شهدا و پراکندن عطر بوی شهادت در فضای جامعه و روز حفظ ارزش های ایثار و شهادت و میثاق مجدد و عهد و پیمان با شهدا و آرمانهای والای شهیدان عزیز این سرزمین است.
    شهیدان ترور جمهوری اسلامی ایران را باید مظلوم‌ترین شهدا در میان سایر شهدای كشور، یعنی شهدای انقلاب و جنگ دانست. شهدایی كه بسیاری از آن‌ها تنها به خاطر علاقه شخصی به امام و انقلاب، ظاهر مذهبی و... هدف ترورهای با هدف و بی هدف تروریست‌ها به ویژه مجاهدین خلق(منافقین) به دستور استكبار جهانی و صهیونیست‌ها قرار گرفتند.
    از سوی دیگر باید این تعداد از شهدای ترور ایران را استثنائی در میان كشورهای دیگر دنیا قلمداد كرد. علی رغم این، برخی از كشورهای همسایه، شاهد عملیات تروریستی و قربانیان بیشتری از ایران بوده‌اند و هستند اما آنچه كه جمهوری اسلامی ایران را با این تعداد از شهید ترور متمایز می‌كند، نوع اهداف انتخابی از سوی تروریست‌ها است.
    ۲۲ اسفند ماه علاوه بر آنكه باید یادآور شهید و مقام شهیدان باشد، فرصتی برای بازشناسی تاریخ انقلاب اسلامی و شناخت گروه‌های منحرف، منافق و تروریستی است. تا زمانی كه انحراف و نفاق وجود داشته باشد و تروریسم و اندیشه‌ای كه به ترور می‌انجامد نیز همچنان وجود دارد، شناخت این تفكرات مسموم و خشن و تلاش برای معرفی آن‌ها، مجاهدتی است كه كمتر از كار شهیدان نیست.

کانون ایثاردانشجویان‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

fapjunk.com