1399/12/20 مراسم گرامیداشت روز شهید برگزار شد / رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: شهدا از ما می خواهند که امروز انقلاب اسلامی و دانشگاه بهتر از دیروز باشد
    دکتر اسحاق رسولی در مراسم بزرگداشت روز شهید گفت: شهدا به این مملکت و ملت ، عزت و شرف بخشیده اند و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها نه تنها وظیفه شرعی بلکه وظیفه ملی هم است و باید این امر به فرهنگ تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در مراسم گرامیداشت روز شهید گفت: بر اساس مصلحت عقلانی و توصیه های  مقام معظم رهبری، گرامیداشت یاد و خاطره شهدا باید به یک فرهنگ تبدیل شود و دانشگاه به واسطه نقش الگوسازی خود باید در این فرهنگ‌سازی پیش قدم باشد . اساسی ترین نقش دانشگاه الگوسازی تربیتی هست و چه الگوهایی  بهتر از شهدا می توان به نسل دانشجو معرفی کرد؟

رسولی افزود: با اندکی بصیرت می توان دریافت که شهدا جزو الطاف الهی هستند که خداوند به ملت ما هدیه داده است.تا ما در این عصرو زمانه راه سعادت  را گم نکنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خاطرنشان کرد: خانواده معظم شهدا، خانواده های فوق العاده ای هستند که توانسته اند انسان های الهی و  شهید پرورش دهند و این مسئله،اهمیت این خانواده هاو ضرورت  توجه و نیاز ما به آنها را  در   جامعه سازی و بویژه نظام تربیت دانشگاهی نشان می دهد.

وی با گرامیداشت سالروز شهادت امام هفتم شیعیان ادامه داد:   حضرت امام موسی کاظم(ع) فرموده اند : هر کس دو روزش یکسان باشد، او زیانکار هست.بر اساس این آموزه ، معصومین ع و شهدا از ما انتظار دارند که امروز این انقلاب باید بهتر از دیروز آن باشد. امروز دانشگاه باید بهتر از دیروز آن باشد. امیدوارم همه ما طوری عمل کنیم که فردا مشمول شفاعت این شهیدان باشیم و اینها عملکرد ما را تایید کنند. چرا که بر اساس فرمایش حضرت نبی اکرم ص در قیامت سه گروه هستند که شفاعت خواهند کرد،انبیاء، علما و شهدا.انشاء الله خداوند به همه ما توفیق دهد در راه شهدا ثابت قدم باشیم.

در ادامه این مراسم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه های استان گفت: بیانات و وصایای شهدا عرفانی بوده و منطبق بر کلمات بزرگان و نزدیک به سخنان اهل بیت(ع) است و مشخص است که آنها سعی داشتند تا دنبال روی آنها باشد

حجت الاسلام عزیزاله عابدی در خصوص توصیف شهیدان گفت: بهترین تعریف از شهدا را در قرآن و از طرف خداوند می بینیم شهدا را زنده یاد می‌کند و از آیات متعدد در قرآن می توان استنباط کرد که شهدا هم ناسوتی و هم ملکوتی هستند.

وی با اشاره به بصیرت و از خودگذشتگی خانواده شهدا گفت: این عزیزان با بیعت قلبی و اعتقادی که با امام خمینی (ره) علیه بستند در نقطه ای قرار گرفته اند که امام حسین علیه السلام در آن نقطه قرار گرفته بود و زمانی حضرت پیامبر آنجا قرار داشت. این نقطه نقطه قبول ولایت است زمانی ولایت الله بود، زمانی ولایت رسول الله، زمانی ولایت امام، و امروز ولایت فقیه که همگی در راستای ولایت الله است.

لازم به ذکر است در این مراسم از خانوده معظم شهدا تجلیل شده پس از عطرافشانی مزار شهدا، 13 نهال به یاد شهدای دانشگاه آزاد اسلامی و شهدای گمنام در محوطه دانشگاه کاشته شد.

fapjunk.com