1399/11/25 محمد تقی معصومی خبر داد: انتشار فراخوان تشکیل یا عضویت در تشکلهای اسلامی و سیاسی واحد اردبیل
    معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی واحد اردبیل اعضای هیات علمی و دانشجویان را به تاسیس تشکل اسلامی- سیاسی و یا عضویت در تشکل های موجود در دانشگاه دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر محمد تقی معصومی در این رابطه گفت: در منظومه فکری امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشگاه مبداء تحولات کشور است و بنابراین شناسایی و بالفعل کردن و رشد ظرفیت های دانشجویان و اساتید در دانشگاه در بستر کنش فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... در راستای حل مسائل تعالی کشور از مهمترین رسالت‌های دانشگاه است. در این بین تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان نقش برجسته‌ای دارند و می توانند نیروهای دانشگاهی را در مسیر آرمان خواهی و پیشرفت همه جانبه کشور سازماندهی کنند. از طرف دیگر قانون‌گرایی، حرکت جمعی، تضارب آرا، کنشگری، انتخاب و ... همه در این بستر رخ می دهد و از آن رهگذر تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی حاصل می شود.

وی در ادامه به برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در این زمینه اشاره کرد و گفت: با توجه به این امر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بر اساس سیاست‌های کلی دانشگاه از همه اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز دعوت می نماید درخواست تاسیس تشکل جدید خود را به معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل تحویل دهند  و یا علاقمندی خود را برای عضویت در تشکل های اسلامی موجود در دانشگاه اعلام نمایند.

معصومی ادامه داد: حداقل اعضای لازم برای درخواست تاسیس تشکل به عنوان هیئت موسس برای تاسیس تشکل های دانشجویی پنج نفر دانشجو و برای تشکل‌های استادی ۳ نفر عضو هیات علمی می باشد و موسسین تشکل لازم است مرامنامه و اهداف تشکل مورد نظر خود را به هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشگاه در معاونت فرهنگی دانشجویی تحویل دهند.

این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد افزود: تشکل های اسلامی انتخابات خود را هر سال در موعد مقرر برگزار می کنند و در حال حاضر زمان انتخابات تشکل های موجود در دانشگاه فرا رسیده و برای این کار لازم است تشکل های موجود عضوگیری نموده و لیست کامل اعضای خود را در اختیار دفتر هیات نظارت بر تشکلهای دانشگاهیان در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه قرار دهند. اساتید و دانشجویان عزیزی که تاکنون در تشکل های موجود در دانشگاه عضویت نداشته اند و علاقمند به عضویت در این تشکل ها هستند می توانند تا پایان بهمن ماه با مراجعه به سایت امتداد (  https://testemtedad.iau.ac.ir )که سایتی برای ثبت نام و برگزاری انتخابات تشکل های اسلامی دانشگاهیان می باشد در تشکل مورد علاقه خود ثبت نام نمایند. پس از ثبت نام اعضا و کامل شدن فرایند ثبت نام اعضا امکان برگزاری انتخابات برای تشکیل شورای مرکزی تشکل فراهم می آید.

معصومی در ادامه به تشکل های موجود در دانشگاه اشاره کرد و افزود: تشکلهای اسلامی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل عبارتند از مجمع محققین و مدرسین که یک تشکل استادی است و در حال حاضر این تشکل غیر فعال بوده و در صورت درخواست عضویت اساتید در این تشکل، می‌توان برای انتخاب شورای مرکزی آن انتخابات برگزار نموده و این تشکر را فعال نمود. تشکل های استادی دیگری هم مورد درخواست قرار گرفته و حداقل سه نفر از اعضای هیئت علمی می توانند درخواست تاسیس تشکل کنند. تشکل های دانشجویی در واحد اردبیل عبارتند از مجمع اسلامی دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان، مجمع خادم الشهدا و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل که لازم است دانشجویانی که علاقمند به عضویت در این تشکل ها و همچنین عضویت در شورای مرکزی تشکل های مذکور می باشند با مراجعه به سامانه امتداد عضویت خود در آن تشکل را اعلام نموده و برای عضویت در شورای مرکزی تشکل کاندیدا شوند.

fapjunk.com