1399/11/21 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: پیشرفت و اقتدار علمی کشور مرهون شهدای عزیز است
    دکتر اسحاق رسولی، اقتدار علمی و عزت و آزادگی معنوی را بهترین دستاورد انقلاب و هدیه شهدا به ایران دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رییس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در یادواره شهدای انقلاب اسلامی استان اردبیل با محوریت شهدای دانشجو گفت: در هیچ برهه از تاریخ به اندازه دوران انقلاب و جمهوری اسلامی به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده به علم پرداخته نشده است. ما به عنوان قشر دانشگاهی از شهدای انقلاب قدر دانیم که این امکان را فراهم کردند که  علم عزت پیدا کند.
    وی  رمز اصلی ماندگاری شهدا را پایبندی به آرمانهایی برگرفته از آرمان‌های انبیا و اولیا و اوصیا دانست و ادامه داد: ارمغان و هدیه شهدا به نسل و جامعه ما فراتر از عزت و آزادی سیاسی، عزت و آزادی معنوی هست است.
    رسولی افزود: علیرغم همه محدودیت‌هایی که توسط نظام سلطه ایجاد شده و یا نارسایی هایی که در داخل وجود دارد، رتبه پانزدهم در تولید علم و رتبه ۳۰ از نظر استناد به تولیدات علمی را داریم و در جهان اسلام نیز با فاصله بسیار زیاد در رتبه اول تولید علم قرار داریم و به سمت مرجعیت علمی حرکت می کنیم. لذا می توان گفت که این بزرگترین دستاورد انقلاب و نظام اسلامی است و به همین دلیل قشر دانشگاهی خود را مدیون شهدا می داند.

این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این تولیدات علمی با رهبری های حکیمانه مقام معظم رهبری در حال تبدیل به فناوری است و این موضوع باعث شده است که در مقوله های مختلف و به خصوص مباحث نظامی و امنیتی از تنگناها عبور کنیم و برای کشور امنیت ایجاد کنیم.
    وی ادامه داد: اکنون با رشد و نمو شرکت های دانش بنیان و تولید فناوری‌  توسط آنها کشور در لبه های دانش حرکت می کند که بسیار مهم و ارزشمند است. همه اینها در سایه فرمایشات و تاکیدات رهبر انقلاب است که بارها فرمودند این کشور با علم عزت پیدا خواهد کرد.

رسولی در خاتمه گفت؛  حضرت آقا می‌فرمایند "زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست" به نظر می رسد اهمیت این موضوع بدین خاطر هست که در این یادواره ها دائم از خود می پرسیم  که انتظار شهدا از ما چیست؟ و ما چه درسی از شهدا باید یاد بگیریم؟به نظر می رسد مهمترین درسی که باید از شهدا بگیریم درس معرفت و آزادگی از قید و بندهای دنیاست. امیدوارم هر کدام از ما با الگو گرفتن از شهدا و ادامه راه آنها پاسدار خون شان باشیم.

fapjunk.com