1399/11/20 در یادواره شهدای دانشجوی استان مطرح شد؛ حجت الاسلام فیاضی: خون شهدا باعث التماس ابرقدرتهای جهان برای مذاکره با ایران است
    مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در یادواره شهدای دانشجو گفت: ایران قبل از انقلاب مستعمره غرب و حیاط خلوت آمریکا بود اما اکنون برای مذاکره با ایران التماس می‌کنند این عزت نه با متدها و اندیشه‌های غربی بلکه با ایثار و از خودگذشتگی شهدا حاصل شده است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حجت الاسلام میثم فیاضی در یادواره شهدای انقلاب اسلامی استان که با محوریت شهدای دانشجوی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد گفت: سربلندی یک جامعه زمانی حاصل می شود که آن جامعه شخصیت‌های بزرگی داشته باشد. انسان های بزرگ باعث سربلندی استقلال و عظمت جامعه می شود و قهرمانان و بزرگان جامعه کنونی ما که به آن افتخار می کنیم شهدا هستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل ادامه داد: همانطور که وقتی یک شخصیت علمی، رتبه جهانی به دست می‌آورد باعث افتخار علمی آن جامعه می‌شود، شهدا نیز باعث سربلندی و حیات جامعه می‌شوند. شهدا دانشگاه حیات ابدی را به ما نشان داده و مدرس آن بودند.

وی با تشریح لقب ثارالله گفت: وقتی امام حسین (ع) شهید شد لقب ثارالله گرفت. یعنی خون خدا. این یعنی شهید ابدی است چون خدا ابدی است. شهدا به ما درس حریت و آزادگی، مردانگی و غیرت، عفت و پاکدامنی، مقاومت و ایستادگی دادند.

فیاضی با ذکر این نکته که قدرتهای بزرگ اکنون مقابل شهدا و رهبر انقلاب و کشور ایران تعظیم می کنند ادامه داد: استقامت و رهبر صالح عامل موفقیت یک جامعه است که هر دوی اینها را شهدا برای ما به یادگار گذاشتند و ملت نیز تاکنون به خوبی از آن‌ها پاسداری کرده است. که اگر اینگونه نبود تا کنون بارها زیر فشار غرب و تحریم های اعمال شده سر خم کرده بودیم.

وی با برشمردن رتبه‌های جهانی ایران در حوزه علم و دانش گفت: این رتبه های علمی همه در سایه استقامت ملت و رهبری صالح حاصل شده است و برآورد می‌شود در پانزده سال آینده به یک ابرقدرت تبدیل شویم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل ادامه داد: ما زمانی انقلاب کردیم که دنیا مستعمره شوروی و آمریکا بود. تاکنون فروپاشی شوروی را دیده ایم و اکنون نیز افول آمریکا را شاهد هستیم. کشوری که تا چندی پیش مدعی دموکراسی بود اما رئیس جمهور آن در تبلیغات انتخاباتی اعتراف کرد که کثیف ترین نوع دموکراسی در آمریکا وجود دارد.

وی با قدردانی از زحمات پزشکان و کادر درمان در دوران کرونا خاطر نشان کرد: کنترل شیوع کرونا در ایران یک موفقیت بزرگ بود که متاسفانه توسط امپراطوری های رسانه ای جهان بایکوت شد. آنها فقط بدی های کشور را بزرگنمایی کرده و منتشر می‌کنند، همانطور که تظاهرات و سرکوب های اعتراضی آمریکا را منتشر نکردند. همانطور که کشتار ملت یمن و آوارگی مردم سوریه را نادیده گرفتند.

fapjunk.com