1399/11/09 رئیس کل دادگستری استان اردبیل: اخلاق و منش پهلوانی باید در کشور ما جاری شود
    ناصر عتباتی خواستار جاری شدن بیش از پیش اخلاق و منش پهلوانی در کشور شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در مراسم افتتاحیه  باشگاه ورزشی یورد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از کشتی به عنوان نماد مردانگی و پهلوانی نام برد و گفت: جهان پهلوان تختی الگوی تمام عیار پهلوانی برای جوانان ما است.

وی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری باید اخلاق و منش پهلوانی باید در کشور ما جاری شود، گفت: حضرت علی(ع) الگوی بی بدیل مرام و منش پهلوانی است. چراکه امام علی(ع) نماد و اسوه جوانمردی و فتوت است.

وی با بیان اینکه استان اردبیل از ظرفیت های بالایی برای برگزاری مسابقات بین المللی متعد و حتی جهانی دارد، به مسابقات اخیر لیگ ملت های والیبال که قسمتی از آن در اردبیل برگزار شد گفت: این مسابقات در کنال آرامش و بدور از هیجانات غیر قابل کنترل برگزار شد، که نشان دهنده جریان روح پهلوانی در مردم استان است.

وی از علی دایی به عنوان افتخار فوتبال آسیا نام برد و گفت: جوانان امروز الگوهای کم نظیر و تکرار نشدنی خوبی در اختیار دارند که می توانند با الگو برداری از آنها به تختی های آینده تبدیل شوند.

وی از ورزش به عنوان کاهنده آسیب های اجتماعی نام برد و گفت: ورزش علاوه بر کاهش آسیب های اجتماعی موجب شادی و نشاط در جامعه نیز می شود.

وی در پایان سخنان خود به شهدای گرانقدر کشور ار انقلاب اسلامی تا زمان حال اشاره کرد  و گفت: شهدا بزرگترین قهرمانان این مرز و بوم هستند و راه رستگاری در گرو پیمودن راه این بزرگواران است.

fapjunk.com