1399/11/01 ستاد برگزاری برنامه های گرامیداشت سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تشکیل شد/ دکتر معصومی: دستاوردهای انقلاب در برنامه های دهه فجر معرفی شود
    معاون فرهنگی دانشجویی خواستار برگزاری برنامه های پرمحتوی که معرف دستاوردهای انقلاب باشد را خواستار شد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اولین جلسه ستاد برگزاری برنامه های گرامیداشت چهل و دومین سالگرد شکوهمند پیروزی  سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور اعضای این ستاد در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

معاون  فرهنگی دانشجویی دانشگاه و رئیس ستاد برگزاری برنامه های گرامیداشت دهه فجر گفت: جشن ها و برنامه ها اهمیت فراوانی دارد و باید بسیار پرمحتوا و تبیین گرا باشند

معصومی ادامه داد: برنامه های اثرگذار عامل مهمی در معرفی انقلاب و دستاوردهای آن می باشد لذا باید تک تک این مراسم ها پرمحتوی برنامه ریزی شوند و دستاوردهای انقلاب به خوبی در آنها معرفی شود.

در ادامه این جلسه هر یک اعضای ستاد رئوس برنامه های پیشنهادی خود را مطرح کردند.

fapjunk.com