1399/10/27 مراسم گرامیداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در واحد اردبیل برگزارشد/ دکتر تجلایی: ریشه حضرت فاطمه (س) از آن خداوند است
    با حضور عاشقان و دلسوختگان حضرت فاطمه(س) مراسم گرامیداشت سالروز شهادت این حضرت در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حجت السلام محمد تجلایی در این مراسم گفت: منظور از معصوم بودن چهارده معصوم این است که این عزیزان به هیچ وجه- چه عمدا و چه سهوا- عمل اشتباه و گناه انجام نمی دهند، حتی ترک اولی هم انجام نمی‌دهند.

وی افزود:  اگر امامت یک امر ملکوتی و نه زمینی باشد، حضرت فاطمه(س) نه تنها یک امام بلکه امام بر همه ائمه است البته به غیر از حضرت علی علیه السلام.

مسئول نهاد نایندگی مقام مهظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خاطر نشان کرد: شاخصه و وجه تمایز حضرت زهرا(س) از سایر چهارده‌معصوم این است که ایشان عبد قرآن است و تمام علوم جهان توسط حضرت جبرائیل به ایشان الهام شده و توسط حضرت علی(ع) در صحیفه فاطمیه نگارش شده است.

تجلایی گفت : در احادیث آمده است که فاطمه(س) محور و رکن است و نور ایشان قبل از پیدایش زمین و کائنات آفریده شده بود. یعنی ریشه حضرت فاطمه سلام الله علیها از آن خداوند است.

fapjunk.com