1399/10/24 با بررسی بیش از 90 اثر؛ مراسم تجلیل از برگزیدگان اولین دوره مسابقات فرهنگی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد
    مسئول کانون ایثار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از دریافت بیش از 90 اثر در اولین دوره مسابقات فرهنگی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، سید حامد سید محسنی در مراسم تجلیل برگزیدگان اولین دوره مسابقات فرهنگی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی واحد اردبیل گفت: این مسابقه به همت کانون ایثار دانشجویان برگزار شد و با استقبال گسترده و پرشور دانشجویان مواجه گردید و بیش از 90 اثر به دبیرخانه مسابقه رسید که  پس از بررسی های انجام شده به 31 نفر از صاحبان اثر لوح تقدیر اهدا شد و با قرعه کشی انجام شده به برگزیدگان مسابقه جوایزی نیز اهدا شد.

مسئول کانون ایثار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: در این مراسم اعضای شورای مرکزی کانون ایثار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نیز معرفی شدند که بر اساس آن مسئول کانون ایثار: سید حامد سید محسنی. مسئول کانون ایثار آموزشکده سما: حسین آذردخت. سردبیر: هادی تدین. مسئول امور علمی: علیرضا منیری. مسئول امور فرهنگی: نسیم موسوی حکمهای خود را دریافت کردند.

وی خاطر نشان کرد: در این مراسم معاون مدیر کل بنیاد شهید استان ، رئیس اداره بنیاد شهید شهرستان اردبیل، معاون بنیاد شهید شهرستان اردبیل، معاون فرهنگی و دانشجوئی واحد اردبیل، مدیر کل روابط عمومی واحد اردبیل، مسئول بسیج اساتید، مسئول ستاد شاهد واحد اردبیل نیز حضور داشتند که باعث دلگرمی اعضای کانون می باشد.

fapjunk.com