1399/10/20 با تقدیر از زحمات محمد تقی معصومی و با حکم دکتر رسولی، عباس میرزایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین شد
    با برگزاری مراسم تکریم و معارفه ، دکتر عباس میرزایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل در حکم دکتر اسحق رسولی خطاب به عباس میرزایی آمده است:
    با احترام، نظر به مراتب تعهد ، تجربه و توانمندی جنابعالی، به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین منصوب می شوید.
    امید است در سایه توجهات الهی و بهره گیری از ظرفیت های اعضای هیأت علمی،کارکنان و دانشجویان گرانقدر و برقراری تعامل شایسته با نهادها و سازمان های دولتی و غیر دولتی در اجرای سیاستهای ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی بارویکرد مسأله محوری، کارآفرینی و فناوری درتحقق آرمان های انقلاب اسلامی موفق و مؤید باشید.

دکتر اسحاق رسولی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل