1399/10/15 دبیر شورای سرمایه گذاری و اقتصاد دانش بنیان استان: نخبگان پژوهشی و فرهنگی دغدغه پرداخت شهریه نخواهد داشت
    دکتر فرزانه از ارائه تخفیف شهریه و بورس تحصیلی به نخبگان پژوهشی، فناوری و فرهنگی واحد اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل بابک فرزانه در گفتگو با این اداره کل گفت: دانشجویان نخبه پژوهشی، فناوری و فرهنگی نگران پرداخت شهریه نباشند چراکه این دسته از دانشجویان درصورت داشتن ایده و دانش فنی می توانند از تخفیف شهریه و حتی بورسیه تحصیلی بهرمند شوند.
    دبیر شورای سرمایه گذاری و اقتصاد دانش بنیان استان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دانشگاهی مردمی برای زمینه سازی در جهت تغییر رویکرد دانشگاه از آموزشی و پژوهشی به سمت دانشگاههای نسل سوم و دانشگاه مساله گرا و کارآفرین متکی بر دانش و فناوری از طرح ها و ایده های مبتنی بر دانش فنی حمایت میکند.
    فرزانه با اشاره به تاکیدات رییس محترم دانشگاه اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سیر تکاملی خود با توجه به نیاز کشور باید دانشگاهی کارآفرین باشد و بستر ایجاد کسب ‌و کارهای جدید را در مسیر اشتغال دانش‌ بنیان فراهم و ضمن آماده ‌سازی  بسترهای مهارت ‌افزایی و نوآوری، زمینه حمایت از ایده ‌های دانش ‌بنیان و تجاری‌ سازی و سرمایه‌ گذاری را ایجاد کند و بازار نوینی در حوزه کسب و کارهای دانش ‌بنیانی را در کشور طراحی کند. از طرفی این دانشگاه برای بهره گیری از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی در گستره کشور به منظور ارتقاء فعالیتهای دانش بنیان سعی کرده در زمینه فعالیت دانشجویان در عرصه ‌هایی مانند فعالیت‌ های دانش ‌بنیان و پروژه‌ های مختلف نه‌ تنها هزینه‌ای را از دانشجویان دریافت نکند، بلکه بتواند دانشجویان را بورسیه کند.
    وی افزود: نگاه نوآورانه و حل مساله‌ای به دانشگاه نه ‌تنها می‌تواند موجب کمک به دانشگاه و روندهای علمی در کشور شود، بلکه می‌تواند هزینه‌های دانشجویی را کاهش داده و حتی دانشجویان را برای ورود به بازار کار و جامعه آماده سازد؛
    رییس مرکز تحقیقات انرژی خاطر نشان کرد : یکی از مدل‌‌های مشارکتی که در شیوه ‌نامه اقتصاد دانش‌‌‌‌‌بنیان مطرح شده ارائه طرح بورسیه دانش بنیان است که دانشجو در قبال فعالیت‌‌های دانش ‌‌بنیانی که در دانشگاه انجام می‌‌دهد از تخفیف شهریه بهره‌‌مند شده؛ طبق این مدل  دانش فنی سفارشی توسط دانشجو ایجاد شده و سرمایه‌گذاری آن به جای پرداخت شهریه خواهد بود. معادل ارزش دانش از شهریه دانشجو کم خواهد شد. متولی ارزش‌گذاری دانش شورای اقتصاد دانش‌بنیان استان خواهد بود. ضمنا میزان فعالیت دانشجو در شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای توسعه و تحقیق مطابق فرمت کار دانشجویی (البته خارج از سقف تعیین‌شده در بخشنامه‌ها) می‌تواند تعریف شود و حقوق آن توسط واحدهای توسعه و تحقیق یا شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شود.
    فرزانه ادامه داد: دانشجویان محترم جدید الورود واحد اردبیل می توانند همزمان با ثبت نام در واحد دانشگاهی استان از فرصت های بی نظیر سرای نوآوری بهره مند شوند. سرای نوآوری با بهره مندی از امکانات بی نظیر مرتبط با کارآفرینی از قبیل مرکز رشد واحدهای فناور، شتاب دهنده فناوری و نوآوری، دوره های آموزشی عمومی و تخصصی، امکانات بی نظیر کارگاهی و آزمایشگاهی، امکان حمایت از تیم های فناوری، تجاری سازی نمونه های آزمایشگاهی و دستاوردهای نیمه صنعتی و بورسیه دانش بنیان پذیرای دانشجویان علاقمند به کارآفرینی می باشد. تا با دیدگاهی بدیع و متفاوت دانشجویان جدید الورود را به سمت خلق ارزش و ثروت های مادی و معنوی سوق دهد. در این مدل مشارکتی دانشجویان یا با تخفیف ویژه و یا بصورت رایگان مشغول تحصیل می شوند و نهایتا نیز بنا به ظرفیت و توانمندی شان، در خود دانشگاه مشغول به کار خواهند شد.
    در ادامه عضو قرارگاه فرهنگی، جهادی حاج قاسم سلیمانی با اشاره به سالگرد شهادت این شهید والامقام افزود: تحقق تمدن نوين اسلامي به عنوان يک حرکت عظيم در مقياس جهاني، نيازمند تربيت و تامين نيروي انساني شايسته است. مقام معظم رهبري قشر جوان و فرهيخته را هسته اصلي در ايجاد اين تمدن مي دانند. دانشجويان به دليل پتانسيل بالا براي توليد علم و تکنولوژي، الگوسازي و ترويج اخلاقيات، فرهنگ سازي، شورآفريني و جريان سازي، مي توانند موتور محرکه اين جريان در متن جامعه باشند. از اين رو، دانشگاهها در صف مقدم تمدن سازي اسلامي و رشد علوم و توليد فناوري و فرهنگ، قرار دارند. البته آن ها تنها در شرايطي مي توانند وظيفه پرورش دانشجوياني تمدن ساز را به درستي انجام دهند که برنامه هاي روشني در اين زمينه در دست داشته باشند. براین اساس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در جهت تقویت این دانشجویان تمدن ساز از طرح ها و ایده ها و فعالیت در این حوزه ها حمایت میکند و بخشی از تلاش دانشجویان علاقه‌مند به همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در حوزه های یادشده با تخفیف شهریه جبران خواهد شد.
    وی خاطر نشان کرد: دانشجویان دارای طرح و ایده جهت اطلاع از جزییات این مدل مشارکتی، نحوه تخفیف، بورسیه و همچنین جهت ارائه طرح و ایده به دبیرخانه شورای سرمایه گذاری و اقتصاد دانش بنیان واقع در طبقه دوم دانشکده پزشکی مراجعه کنند یا به آدرس b_farzaneh_ms@yahoo.com ایمیل یا طرح خود را در شبکه های اجتماعی به آیدی  @Ba_farzaneh ارسال کنند.

fapjunk.com