1399/10/13 به بهانه گرامیداشت سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی آئین عطرافشانی گلزار شهدای برگزار شد / دکتر رسولی: شهدا بهترین مدرسان دانشگاه هستند
    رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان اردبیل شهدا را بهترین مدرسان دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل دکتر اسحاق رسولی در آئین عطرافشانی گلزار شهدای این دانشگاه که به مناسبت سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی و تجدید میثاق و عهد و پیمان با آرمان های شهدا برگزار شدگفت: شهدا بهترین مدرسان دانشگاه هستند و از اینکه این دانشگاه توفیق داشته استان میزبان سه شهید گمنام باشد شکرگزار خداوند هستیم.

رسولی که در جمع تعدادی از اساتید کارکنان و دانشجویان واحد اردبیل صحبت می کرد ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این مراسم  ادامه داد: بنده خودم و همه دانشگاهیان را به مطالعه و  بهره مندی از ابعاد شخصیتی و روحی و بصیرتی شهدا دعوت می کنم.

لازم به ذکر است این مراسم به همت ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

fapjunk.com