1399/10/13 در وبینار بصیرت انقلابی در مکتب شهید سلیمانی واحد اردبیل عنوان شد؛ دکتر تجلایی: هر زمان که پیروزی نزدیک است فتنه اتفاق می‌افتد
    مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در وبینار بصیرت انقلابی در مکتب شهید سلیمانی این دانشگاه گفت: هر زمان که پیروزی نزدیک است فتنه اتفاق می‌افتد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل حجت الاسلام تجلایی با بیان اینکه تمامی تمدن ها و مکاتب موجود دارای پشتوانه فکری و فلسفی می‌باشند گفت:  برخی موارد مثل نگاه توحیدی یک عقبه تاریخی دارد و عدم آشنایی با تاریخ باعث تحلیل نادرست اتفاقات و جریانات فعلی خواهد شد.

وی با اشاره به رشادتهای های مالک اشتر ادامه داد: یادمان نرود هر زمان که پیروزی نزدیک است فتنه اتفاق می‌افتد. همانطور که در جنگ امام علی (ع) با معاویه و زمانی که مالک به خیمه معاویه نزدیک شده بود در سپاه حضرت علی(ع) فتنه اتفاق افتاد و مالک به فرمان ایشان برگشت.

تجلایی با اشاره به عقبه فراماسونری گفت: یکی از روش‌های آنها این است که حاکمان و مسئولانی را برای کشورهای مختلف قرار می‌دهند که از جنس همان مردم ولی با تفکرات فراماسونری باشد. رضا شاه و ناصرالدین شاه نمونه این افراد بودند. پس از رضا شاه و پیروزی انقلاب اسلامی نیز سران جریان نهضت آزادی، جبهه ملی و شخص بازرگان وابسته به جریان فراماسونری بودند که  فرزندان آنها در پشت پرده، جریان فتنه ۸۸ را هدایت می کردند.

وی افرادی مثل بنی صدر، مهاجرانی و جریان سروش را زاییده سیستم فراماسونری دانست و گفت: شواهد نشان می‌دهد که فراماسونری هیچ وقت از روسای جمهوری ما دست نکشیده است. این جریانات همان جریاناتی هست که دولت رجایی و باهنر را در کمتر از دو ماه به خاک و خون کشید. در سال ۶۸ تلاش کردند که بحث ولایت فقیه و رهبری را زیر سوال ببرند و آن را محدود کنند، اما با درایت و بصیرت آقای فاضل لنکرانی ناکام ماندند

دکتر تجلایی نمونه تلاشهای این سیستم برای برهم زدن نظام اسلامی ایران را اینگونه برشمرد:  این جریان در سال ۷۸ ماجرای قتل‌های زنجیره‌ای و کوی دانشگاه، ده سال بعد فتنه ۸۸ و در سال ۹۸ اقداماتی برای اینکه ایران اسلامی در سی سال بعد وجود نداشته باشد را رهبری کردند.

fapjunk.com