1399/10/13 بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل واحد اردبیل به مناسبت نخستین سالگرد شهادت مظلومانه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان بزرگوارشان
    انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت نخستین سالگرد شهادت مظلومانه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان بزرگوارشان بیانیه‌ای صادر کرد. در متن این بیانیه آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
    "وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَاد"
    یک سال از جنایت خبیثانه اشق الاشقیا و به شهادت رساندن سید الشهدای مقاومت می گذرد، کفتارصفت هایی که دست به این جنایت زدند در ذهن متوهم خویش این توهم را داشتند که با ترور ناجوانمردانه شهید عزیز، سپهبد حاج قاسم سلیمانی، بازوی پرتوان مقاومت را قطع می کنند، هرچه از این شهادت بزرگ می گذرد، حکمت الهی آن بیشتر نمایان می شود. گذر زمان، نه تنها خشم انقلابی ملت ایران را سرد نکرد، بلکه آن را لحظه به لحظه شعله ورتر می کند. خون پر برکت سردار دل ها، همه ملت انقلابی ایران، با هر اندیشه و تفکری را به نحوی متحد نموده است که در آستانه اولین سالروز شهادت این مرد آسمانی، ملت ایران از کوچک و بزرگ و پیر و جوان بی قرار خونخواهی اوست. با شنیدن اسم او، دل های ملت می لرزد و اشک از چشمانشان سرازیر می شود. این خشم مقدس انقلابی علیه استکبار، هدیه ای الهی است که همه ملت آزاده ایران را حول محور عزت و مقاومت متحد کرده است . دولت تروریست آمریکا که از راهبرد فشار حداکثری علیه ملت مظلوم و مقتدر ایران اسلامی در چند سال گذشته طرفی نبسته، با رفتاری جنایتکارانه و تروریستی تلاش کرد موقعیت خود در منطقه را تقویت و تثبیت نماید و با هدف جبران شکست‌های منطقه‌ای، دست به این ترور بزرگ زد، غافل از اینکه از این خون‌های بر زمین ریخته، سلیمانی‌های جدید و مدافعان غیور دیگری سر بر خواهند آورد و عرصه را برای تروریست‌های بین المللی تنگ کرده و آنها را مجبور به فرار از منطقه خواهند کرد. امروز و پس از یک سال از این جنایت تروریستی استکبار جهانی چاره ای جز فرار از منطقه ندارد.مستکبرین، صهیونیست ها، اذناب داخلی و خارجیشان، دشمنان و منافقین داخلی بدانند و مطمئن باشند؛ اگرچه سالار مقاومت را ناجوانمردانه به شهادت رساندند و البته این عارف بزرگ را که همیشه در حال معاشقه با مرگ زیبای خونین خود بود به آرزوی دیرینه خود رساندند، ولی به فرموده امام مقاومت که هر کلمه او وعده حق است، "  آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است" . . .
    انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل سالگرد شهادت جانسور سردار دلها و همراهان غیورو باوفایش را محضر مقدس حضرت ولی عصر (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی ، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، جبهه مقاومت، امت اسلامی، مردم شهید پرور ایران اسلامی و خانواده های این شهدای عزیز تبریک و تسلیت عرض نموده و اعلام می کنیم ما نیز در جبهه فرهنگی، بیش از گذشته در راه تبیین فرهنگ جهاد و شهادت در مکتب حاج قاسم سلیمانی گام برخواهیم داشت و راه آن شهید همیشه‌زنده را در عرصه علم و فرهنگ این سرزمین ادامه خواهیم داد. انشاالله
    انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

fapjunk.com