1399/10/09 بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت گرامیداشت نهم دیماه
    انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت نهم دی ماه بیانیه‌ای صادر کرد. در متن این بیانیه آمده است:

مردم ما در مقابله‌ی با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه‌گران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه‌ی این است که این مردم بیدارند، هشیارند.مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)_ ۱۳۸۹/۱۰/۰۸

حماسه نهم دی ماه خروش ملت ایران علیه فتنه گران و مزدوران جبهه کفر و بیعت عملی و تداوم همراهی امت با ولایت و امامت فقیه عادل است.
    در فتنه ۸۸ همه جبهه کفر با تمامی توان وارد میدان شدند تا به خیال خام خویش شاید بتوانند عمود ولایت را از بین برده و برای همیشه علم حکومت منتظران قیام حضرت مهدی (عج) بر زمین بزنند. اما بصیرت مردم و مدیریت عالی و بی مثال علمدار انقلاب امام خامنه ای عزیز طومار فتنه گران را در هم پیچیده و با نوای علمداری اش همه ملت را از خطر فتنه حساس و مهم سبز دشمنان آگاه نموده و ملت را پای صحنه آماده و استوارد نمود.حماسه نهم دی ماه 88 و حضور پرشور و حماسی مردم انقلابی، قهرمان و همیشه در صحنه ایران اسلامی در راهپیمایی عظیم آن روز، اوج بصیرت و آگاهی مردم ولایتمدار کشور در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) محسوب می‌‌شود.نهم دی ماه بدون شک یکی از بزرگترین، تأثیرگذارترین و ماندگارترین حرکت‌های بعد از انقلاب اسلامی است که در آن ملت ایران با هوشیاری کامل انزجار خود را از دشمنان داخلی و خارجی و همچنین عوامل فتنه به نمایش گذاشتند.
    انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ضمن گرامیداشت حماسه نهم دیماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت که در حقیقت و واقع امر منشا ظهور چنین حماسه های ماندگاری همان درس گرفتن وتبعیت کردن امت از سیره عملی  حجت های الهی بر روی زمین می باشد، بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای (مدظله العالی) تجدید بیعت کرده و از تمام دشمنان مسیر امامت و ولایت تبری می جوید.

و السلام علی من اتبع الهدی
    99/10/09