1399/10/09 بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت نهم دی ماه، روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت»
    کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت نهم دی ماه، روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» بیانیه‌ای صادر کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

بسم ا... الرحمن الرحیم

«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ أَطِیعُواْ اللّهَ وَأَطِیعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِی الأَمْرِ مِنکُمْ…» (سوره مبارکه نساء: ۵۹)

تاریخ انقلاب اسلامی ایران مملو از فراز و نشیب‌هایی است كه هر یك به لطف و عنایت خداوند ‌متعال و با هوشیاری مردم همیشه در صحنه موجب استحكام و افزایش توان جمهوری اسلامی ایران شده است. به موازات هر دسیسه و تقابل دشمنان آشکار و پنهان با این انقلاب، مردم مومن و سلحشور ایران اسلامی با توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم (عج) و راهبری ولی فقیه زمان؛ حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای و با بصیرت انقلابی تمام توطئه ها را ناکام ساخته‌اند.

فتنه‌گران در سال ۱۳۸۸ سرمایه‌گذاری عظیمی کرده بودند تا با هر حربه‌ای جمهوریت و اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را زیر سوال برند و به میثاق مقدّس امت شریف اسلامی با رهبر معظّم انقلاب اسلامی لطمه وارد سازند و این پیوند مبارک را خدشه‌دار کنند، غافل از اینکه با افشا شدن دست پلیدشان، مردم ولایتمدار و بصیر ایران اسلامی، آرام ننشستند و نه تنها فتنه آنها را در نطفه خفه کردند بلکه فرصتی ایجاد شد برای تجدید میثاق تاریخی ملت ایران با آرمانهای نظام اسلامی و ولایت فقیه.

مردم در 9 دی‌ماه سال 88 در یک حضور به یادماندنی خواسته و اعتقادات خود را یکبار دیگر بیان کردند و از یک امتحان بسیار دشوار سربلندانه بیرون آمدند، اما باید دانست که دشمنان نظام و انقلاب لحظه‌ای دست از دشمنی برنخواهند داشت و باید با بصیرت و درک حوادث و اتفاقات و حضوری مداوم و گسترده با نگاه به سرچشمه معارف ولایت و رهبری، راه را همچون گذشته گم نکنیم تا کشتی نجات ملت‌ها را با گذر از طوفان‌ها و موج‌های خطرناک به ناخدای اصلی آن حضرت بقیه ا... الاعظم (عج) بسپاریم.

ما اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل همگام با سایر اقشار مردم، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی، با حضورگسترده در شبکه‌های اجتماعی، ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و محکومیت توطئه‌های فتنه‌گران و استکبار جهانی، انزجار خود را از دشمنان نظام و ایران اسلامی اعلام خواهیم کرد.

fapjunk.com