1399/10/07 در پی حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل؛ محمد تقی معصومی معاون جدید فرهنگی دانشجویی واحد اردبیل شد / دکتر رسولی: تنها راه نجات فرهنگ، نوآوری است
    با برگزاری آیین تکریم و معارفه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل، از زحمات دکتر عبدالرحیمی تقدیر و دکتر معصومی به عنوان معاون جدید فرهنگی، دانشجویی این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در این مرسم گفت: برای حفظ نسل جدید در مسیر انقلاب، باید در مسائل فرهنگی نوآوری داشته باشیم .طبیعت  جوانان ،گرایش به سمت  فرهنگی هست که  نوآوری دارد.
     وی با برشمردن انتظارات رهبر انقلاب از مسئولین دانشگاه گفت: حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی ، تقویت گفتمان اسلامی و گفتمان انقلابی از مطالبات مقام معظم رهبری هست که باید در دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا حرکت و فعالیت جدی داشته باشیم.
    رسولی با بیان اینکه فرهنگ، روح حاکم در کالبد همه بخش ها و فعالیت های جامعه و دانشگاه هست ، اظهار داشت در انتخاب همه معاونان و مدیران دانشگاه وجه فرهنگی آنها قبل از سایر موارد مورد توجه بوده و هست.فرهنگ برخلاف اقتصاد ، برای ما هم ابزار هست و هم هدف.در حالیکه اموراقتصادی  صرفا ابزار هستند .
    رئیس دانشگاه  آزاداسلامی استان اردبیل رسالت این دانشگاه را بسط  حکمت ، کارآفرینی و فناوری دانست و اشاره داشت: برای تحقق رسالت مذکور ،  مسئله گرایی، نوآوری و معنویت گرایی و برکت افزایی ،ارزش های اصلی دانشگاه تعیین شده اند.
    وی با انتقاد از ضعفهای مدیریتی گذشته دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نقطه ضعف دانشگاه این بود که نگاه به کارکنان و اعضای هیات علمی از بالا به پایین بود و در تصمیمی گیریها از آنها استفاده موثر نمی شد و وضع معیشتی و حقوق و دستمزد آنها در پایین ترین سطح لحاظ شد .اما با سیاست های جدید اتخاذ شده، کارکنان و اعضای هیات علمی امکان انتقاد پیدا کردند و در تصمیم گیری ها نقش دارند.
    رسولی افزود: باید قبول کرد که وضعیت مادی و معیشتی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد شکننده است لذا مدیران ارشد دانشگاه در برنامه ریزیهای جدید به عنوان یکی دغدغه  اصلی به آن توجه دارند و انشاء الله در آینده نزدیک  تغییرات و ترمیماتی در حقوق این عزیزان
    داده خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: با همه مشکلات موجود، وظیفه اصلی ما در زمان حال این است که پرچم دانشگاه را برافراشته نگه داریم چرا که  بخشی از وجود ما شده است و درعین حال سرمایه علمی و فرهنگی بی نظیری برای کشور است.
    رسول با تشکر از زحمات معاون سابق فرهنگی و دانشجوی این واحد ادامه داد:آقای دکتر عبدالرحیمی  یک فرد سلیم النفس، با تقوا و پاک هستند و انشاءالله در موقعیت های دیگر در دانشگه از وجودشان بهره گرفته می شود.استفاده. دکتر معصومی نیز یک چهره شاخص  فرهنگی در دانشگاه  هست که روحیه انقلابی و تدینی که دارد بسیار ارزشمند هست.  امیدوارم حضورشان در این معاونت و در کنار تیم فرهنگی دانشگاه پربرکت باشد و از همه مدیران و معاونین میخواهم که یاریگر این عزیز باشند و هرگز فراموش نکنند که هدف نهایی ما اعتلای فرهنگی دانشگاه و پرورش نسل مومن،انقلابی و کارآمد است.

در این مراسم مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز گفت: فرهنگ چشم هر سازمان و سیستم است و هیچ فرد و ارگانی بدون چشم، هر چقدر هم که تلاش کند، سقوط خواهد کرد چرا که نمی داند به کجا می رود.

حجت‌الاسلام محمد تجلایی با بیان اینکه بر روی هر اسکناس دلار بیش از ۳۰۰ نمادی از فرهنگ لیبرال دموکرات وجود دارد ادامه داد:اگر جامعه و کشوری موفقی بوده و یا به عنوان یک ابرقدرت مطرح شده نه به واسطه اقتصاد بلکه با فرهنگ خود به این جایگاه رسیده است. یعنی فرهنگ لیبرال دموکرات که تلاش می کند تا بر همه عالم تسلط پیدا کند به دلیل پول و سرمایه اش نیست. بلکه به این دلیل این است که فرهنگ خاصی را برگزیده که انسان محور است و حتی رسیدن به پول و سرمایه هم جزو همین فرهنگ است.

دکتر تجلایی خاطر نشان کرد: هر کسی که می‌خواهد یک متولی فرهنگی شود باید یک صخره نورد قهار باشد. یعنی باید راه شناس باشد و نقاط حادثه‌خیز را پیش‌بینی و شناسایی کند تا نقش یک رهبر را برای رسیدن به هدف و قله به خوبی ایفا کند در غیر این صورت در پیچ و خمهای این گذرگاه گیر خواهد کرد.

وی با اشاره به دغدغه فرهنگی رهبر معظم انقلاب گفت: فرهنگ زبان فطرت هست و یک متولی فرهنگی دانشگاهی باید بر تمامی سیستمهای دانشگاه اشراف داشته باشد. در نگاه دین اسلام متولی فرهنگی اول باید اسلام شناس باشد و دوم باید آن را پیاده کند یعنی اینکه همه خواسته ها در این دین وجود دارد و لذا دین یک معیار اصلی برای متولی فرهنگی است.

تجلایی با برشمردن فضایل اخلاقی دکتر عبدالرحیمی خطاب به دکتر معصومی گفت: امیدوارم در پیچ و خم مسئولیت محافظه کار نباشید و همچون یک انقلابی صریح، با حوصله، با ملایمت و با عطوفت همه افراد حاضر در دانشگاه را به عنوان یک برادر در کنار خود داشته باشید و در مقابل افراد احتمالی که مخل سیستم هستند با تمام وجود بایستید.

در ادامه این مراسم، دکتر عبدالرحیمی از عوامل دانشگاه که در طول تصدی معاوت دانشگاه در کنار وی بودند تشکر کرده و اقداماتی همچون انعقاد 15 تفاهم نامه با ادارات مختلف، کسب عنوان معاون فرهنگی برتر در سال 98، برگزاری برنامه های مشارکتی، کنفرانس ملی نهج البلاغه، همایش بزرگ سفریان حجاب، راه اندازی مرکز مشاوره، مرکز سنجش و سلامت و ... را از اقدامات مهم خود برشمرد.

معاون جدید فرهنگی و دانشجوی دانشگاه نیز در این مراسم و با تشکر از حسن نظر رئیس واحد اردبیل گفت: در ادامه فعالیت های معاون قبلی تلاش میکنیم که مدیریت فرهنگ کنیم  و نه مدیریت فرهنگی، یعنی عوامل و مولفه هایی که در یک سازمان موثر است را شناسایی و بر روی تک تک آنها برنامه‌ریزی کنیم.

‏ وی سیاست کاری خود را اینگونه بر شمرد:یک، توجه به کرامت انسانی دانشجویان اساتید و کارکنان دانشگاه. دوم، استفاده حداکثری از ظرفیت اساتیدی که درباره فرهنگی دارند. سوم، پرهیز از فعالیت های کم عمق و بی اثر و فعالیت‌هایی که دافعه دارند. چهارم، طراحی زنجیره وار برنامه ها که هر برنامه مکمل برنامه دیگر باشد . پنجم، پرهیز از تصدی گری امور، یعنی معاونت فرهنگی امورات را هدایت حمایت و نظارت خواهد کرد. ششم، اولویت قانون بر سایر نظرات. هفتم، عدم خط کشی سلیقه‌ای و دور کردن سایر دیدگاه ها از فعالیت های فرهنگی. هشتم، توجه ویژه به فعالیت فرهنگی در فضای مجازی و جریان سازی در آن. نهم، کار فرهنگی بر روی مسئولین دانشگاه، اساتید، کارکنان و خانواده‌های آنها. دهم توجه بر تشکلهای دانشجویی، کانونهای و نشریات دانشجویی.

وی با درخواست کمک از تک‌تک کارکنان گفت:  هریک از شما یک مسئول فرهنگی هستید و امیدوارم بنده را یاری کنید.

fapjunk.com