1399/10/02 ابلاغ پیام تسلیت دکتر طهرانچی در پی درگذشت عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
    رییس واحد پارس آباد با حضور در منزل مرحوم عبادپور، پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را به خانواده وی ابلاغ کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، دکتر پیل پایه به همراه جمعی از اعضای هیات رئیسه واحد پارس آباد ، با خانواده مرحوم دکتر لطیف عبادپور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و مدیر گروه رشته حقوق این دانشگاه دیدار کرده و پیام تسلیت دکتر طرانچی، تقدیم خانواده این استادِ فقید و جانباز ۸ سال دفاع مقدس کردند.

در پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است :

خانواده محترم شادروان دکتر لطیف عبادپور

سلام علیکم

درگذشت استاد ارجمند جناب آقای دکتر لطیف عبادپور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل موجب تأسف و تألم گردید.

اینجانب، این ضایعه را به شما و همکاران ایشان تسلیت گفته و از خداوند سبحان  برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

همچنین درپیام تسلیت جداگانه ای  که از سوی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان اردبیل، دکتررسولی،به خانواده محترم مرحوم عبادپورتقدیم شد آمده است:

درگذشت استاد فرزانه ،دکتر لطیف عبادپور مدیرگروه رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل،ضایعه ای برای جامعه دانشگاهی استان هست،جانباز سرفراز دوران دفاع مقدس سالیان سال آثار ناراحتی را باخود به همراه داشت و در عین حال الگوی متانت و خوش خلقی بودند.

ان شاءالله در جوار رحمت الهی  با اولیاء الله و دوستان شهیدش محشور شود.

بدینوسیله ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم آن مرحوم و جامعه دانشگاهی برای کلیه بازماندگان و همکاران و دانشجویان داغدارش صبر جمیل مسالت می دارم.

اسحاق رسولی

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان اردبیل

در این دیدار دکتر علیرضا پیل پایه پس از قرائت پیام تسلیت دکتر محمد مهدی طهرانچی گفت: دکتر عبادپور یکی از سرمایه های عظیم دانشگاه‌های آزاد اسلامی بوده و به لحاظ اخلاقی و علمی جایگاه ویژه ای در بین اساتید دانشگاه و شهرستان پارس آباد مغان داشت، که جای خالی ایشان مطمئنا در این میان احساس خواهد شد.

وی ادامه داد: مرحوم عبادپور از جانبازان هشت سال دفاع مقدس بود که متاسفانه این شخصیت اخلاقی و علمی با ترک زود هنگام همکاران خود اندوه بزرگی را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی حاکم کرد.

دکتر علیرضا پیل پایه  افزود: ما از یادگاران این استاد فقید انتظار داریم که همواره راه ایشان را ادامه دهند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز به نوبه خود در این زمینه در خدمت این خانواده محترم خواهد بود.

fapjunk.com