1399/10/01 در جشنواره پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل رخ داد؛ کسب عنوان فناور برتر و سه رتبه سومی توسط واحد اردبیل
    پژوهشگران و فناوران واحد اردبیل در جشنواره پژوهشگران و فناوران برتر سال 1399 استان سه رتبه سومی و یک رتبه فناور برتر را کسب کردند

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر فرزاد ستاری در این خصوص گفت: 30آذر با حضور استاندار اردبیل و جمعی از پژوهشگران، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در سال 1399 در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
    معاون پژوهشی واحد اردبیل ادامه داد: در این جشنواره سه نفر از اعضای هیات علمی واحد اردبیل حائز رتبه های سوم گروه خود شدند.در گروه فنی و مهندسی عباس میرزایی، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی محمد ضعیفی‌زاده ، در گروه علوم پایه نازیلا آقایی موفق به کسب رتبه سوم شدند.

وی خاطر نشان کرد: در گروه فناوران برتر نیز آقای  بهمن طاهری از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از فناوران برتر استان معرفی شد.
    ستاری ضمن تبریک به منتخبین، در خصوص نحوه انتخاب این افراد گفت: پس از انتشار فراخوان مربوطه، در مجموع  22 نفر از اعضای هیات علمی و همچنی فناواران مستقر در مرکز رشد واحد اردبیل،  مستندات و مدارک خود را در 7 گروه ارائه کردند که پس از بررسی و امتیاز دهی، نفرات اول هر گروه به همراه نفرات دومی که کمترین فاصله امتیازی را با نفر اول داشتند و در مجموع 15 نفر به دبیرخانه این جشنواره، که در دانشگاه محقق اردبیلی مستقر است، معرفی شدند.
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در این جشنواره همچنین دکتر نورالدین قدیمی؛ فارغ التحصیل واحد اردبیل و عضو باشگاه پژوهشگران جوان که در لیست یک درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفته است؛ مورد تقدیر قرار گرفت.
    معاون پژوهشی واحد اردبیل معیارهای امتیاز دهی را اینگونه بیان کرد: مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخلي يا بين المللي، مقالات پذيرفته شده در همايش هاي علمي، طرحهاي پژوهشي پايان يافته دارای حسن انجام کار از کارفرما، طرحهاي پژوهشي،پايان نامه یا رساله پايان يافته که به فناوری رسیده، تأليف یا تصنیف كتاب، اکتشاف، ابتكار، نوآوري، اختراع، اثر بدیع و ارزنده هنری (مورد تایید مراجع علمی معتبر)، سردبیری و عضویت در هیات تحریریه نشریات علمی ، هيئت مديره انجمن هاي علمي، داوری مقالات، جوائز دریافت شده از جشنواره ها یا سایر مراجع معتبر، معیارهایی است که برای انتخاب نفرات برتر این جشواره مورد ارزیابی قرار میگیرد.

fapjunk.com