1399/09/30 با صدور پیامی، دکتر رسولی میلاد با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را تبریک گفت
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با صدور پیامی، روز پرستار را به جامعه پرستاری استان بویژه استادان و دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با صدور پیامی، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س)، روز پرستار را به جامعه پرستاری استان بویژه استادان و دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تبریک گفت.

در متن پیام دکتر رسولی آمده است:

باسمه تعالی شأنه

روز ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار را با تمام دل و جان به پرستاران سرفراز و عموم مردم تبریک می گویم . این روزها بیشتر متوجه می شویم که پرستاران را با چه کسی می شود بهتر شناخت. واقعا چه کسی بهتر از حضرت زینب می تواند بیانگر شأن و جایگاه آنها و جانفشانی آنها برای تأمین رضایت حضرت حق در شداید و سختی های روزگار باشد؟

این روزها، ایثار و از جان گذشتگی و به خطر انداختن خود و خانواده برای نجات انسان های دیگر به تمام معنی در قامت حافظان سلامت و بویژه پرستاران سرفراز جلوه گری می کند. درود و سلام می فرستیم به روح بلند شهدای خدمت و صیانت از سلامت مردم و از خدای حکیم و منان سلامتی و سعادت برای تمام حافظان سلامت و بویژه پرستاران سرفراز مسألت می داریم.

بدون تردید قدردانی در خور از این انسان های شریف و بی نظیر از هیچ کسی ساخته نیست و تنها خدای عظیم و جلیل هست که می تواند جبران کننده خدمات این انسان های جان برکف باشد. اما از طرف ما بهترین هدیه ها برای این عزیزان دعای خیر برای وجود نازنین آنها  و رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی تمام آحاد مردم هست.

در پایان گرامی می دارم سعی و تلاش اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز رشته پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی استان را که در انسانی ترین مسیر و شریف ترین علوم ممکن عمر و زندگی خودشان را وقف کرده‏اند و در این روزهای سخت در صحنه خدمت به مردم هم عاشقانه و داوطلبانه حاضر هستند.

دکتر اسحاق رسولی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل