1399/09/24 در راستای پیشبرد گفتمان عدالت طلبی، مطالبه گری و مسئله محوری انجام گرفت؛ عقد تفاهم نامه با قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قرارگاه نظارت مردمی بقیه الله / دکتر رسولی: مظاهر فساد در دستگاههای اجرایی کشور نمایان است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از رخنه فساد در هر سه قوه کشور ابراز گلایه کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در جلسه عقد تفاهم نامه با قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قرارگاه نظارت مردمی بقیه الله گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادی از مطالبات مردم و مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و هست .اساس انقلاب و نظام اسلامی با عدالت و رفع تبعیض ها و سلامت دستگاههای اجرایی و حاکمیتی ، مصونیت و پایداری پیدا می کند.چنانچه در روایتی شریف آمده است الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم.امکان دارد حاکمیتی  با کفر هم بقا داشته باشد ولی هیچ حاکمیتی باظلم ، نمی تواند باقی بماند. رژیم گذشته یک رژیم فاسد بود و دستگاه قضایی آن هم دچار فساد بودند که با جهانخواران و استثمارگران پیوند خورده بودند و این مورد قبول مردم نبود و در نهایت توسط انقلاب و آحاد ملت سرنگون شد. ملت انقلابی خواهان نظامی بودند  که برخاسته از مفاهیم قرآن و نهج البلاغه باشد و از آن پیروی کند.
    وی افزود: در زمان حال هم تحقق این آرمان ، شدنی نیست مگر اینکه تمام افرادی که همچنان پایبند به آرمان‌های نظام و انقلاب هستند و دل در گرو ولایت الهی دارند به میدان بیایند و دست در دست هم، شبکه های فساد سیستمی که در کشور شکل یافته است را منهدم کنند.
     رسولی با بیان اینکه دشمنان داخلی و خارجی با یکسری چالش ها مانع این شده اند که  ما به  آرمانهای انقلاب برسیم گفت: متاسفانه فساد در دستگاه های اجرایی هر سه قوه رخنه کرده است و مظاهر فساد در آنها نمایان است. لذا اولویت اول تمام دلسوزان نظام باید این باشد که جلوی این فساد سیستمی و ساختارشکن گرفته شود.
     وی در خصوص شفافیت های ایجاد شده در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه پس از حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی بسیار تلاش کرده است که در تمامی امور شفافیت داشته باشد و سالم سازی جزو اولویت این عزیزان بوده است. تلاش ما این است که علاوه بر سالم نگه داشتن مجموعه از ظرفیت های واحد اردبیل در راستای سالم‌سازی جامعه و دستگاه های مختلف استفاده کنیم.
    رسولی در خصوص اهداف عقد تفاهم نامه با قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قرارگاه نظارت مردمی بقیه الله گفت: سعی ما این است که مطالبات اصلی مردم را پیگیری کنیم و هم راستا با این دو قرارگاه قدم برداریم و بتوانیم در راستای سالم‌سازی فضای اجرایی استان نقش خوبی ایفا کنیم. لذا در این تفاهم نامه و در جهت پیشبرد گفتمان عدالت طلبی، مطالبه گری و مسئله محوری با انجام امور مشترک پژوهشی اولویت مسائل استان را شناسایی خواهیم کرد. همچنین کارگروههایی تخصصی با حضور اساتید و دانشجویان در مباحث مختلف تشکیل خواهد یافت.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: دیگر هدف این تفاهم نامه این است که طرفین بنا به تخصص و تجربه خود دوره های آموزشی با موضوعات اندیشه اسلامی، فرایند مطالبه گری، عدالت خواهی و ... را اجرا کرده و در این خصوص به تولید محتوی رسانه ایی پرداخته و همایشها و نشستهای تخصصی را هم برگزار نمایند.

fapjunk.com