1399/09/24 جشنواره موشن گرافیک "لبخندبزن" با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد؛ دکتر رسولی: موشن گرافیک هنر ارائه دغدغه در قالب یک هنر پیشرو است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل هنرهایی مثل موشن گرافیک را هنر ارائه دغدغه‌ها، ایده‌ها و افکار در قالب یک هنر پیشرو و روزآمد دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در مراسم تجلیل از برگزیدگان جشواره موشن گرافیک "لبخندبزن" گفت:  بازخورد و خروجی دوره برگزار شده در مرکز عقابهای رویاپرداز نشان می دهد که این دوره موفقیت آمیز بوده است.
    وی با اشاره به اینکه رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی مهارت افزایی و کارآفرینی است ادامه داد: موشن گرافیک های برگزیده این دوره نشان می‌دهد که این مرکز کار خود را خوب آغاز کرده و افراد سازنده این آثار در آینده نزدیک از افراد فعال و موفق این حوزه خواهند بود.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل خاطرنشان کرد: هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره یک هنر پیشرو و روزآمد را ارائه کردند و دغدغه‌ها، ایده‌ها و افکار خود را در این قالب به سایرین انتقال می‌دهند که بسیار ارزشمند است و حس موفقیت را در انسان ایجاد می کند.
    عضو هیات علمی واحد اردبیل ادامه داد با ابراز امیدواری به اینکه مرکز عقابهای رویاپرداز پرقدرت به کار خود ادامه خواهد داد گفت: در دورانی که کشور در تولید محتوا یک مصرف‌کننده است تولید این گونه آثار برای ما ارزشمند و برای جامعه بسیار مفید خواهد بود. لذا تلاش ما این است که از تولید محتوا، بخصوص در آثاری که رویکرد بین المللی دارند حمایت کنیم.
    لاز به ذکر است در این جشنواره آقای سعید توفیق رتبه اول و آقای اشکان صفری و خانم نسیم افتخاری مشترکا رتبه دوم را کسب کردند.

fapjunk.com