1399/09/23 پنجمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر اردبیل (SCECE2020)، با ارائه 66 مقاله از سراسر کشور به کار خود پایان داد
    دبیر پنجمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر اردبیل (SCECE2020) از دریافت بیش از 90 مقاله و برگزاری موفق پنجمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر (SCECE2020) در 19 و 20 آذر ماه 1399 طی دوازده نشست تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر داور میرعباسی در مراسم اختتامیه پنجمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر اردبیل (SCECE2020)، که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: در زمستان سال 98 اقدامات اولیه برای برگزاری کنفرانس در مهر ماه 99 انجام شد و مجوز برگزاری این همایش نیز در بهار 99 کسب شد که با توجه به شیوع بیماری کرونا و وضعیت حاد شهر اردبیل و لغو کلیه برنامه های حضوری، تصمیم بر این شد که زمان برگزاری پنجمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر (SCECE2020) به 19 و 20 آذر ماه 99 موکول شود تا زیرساختهای لازم به منظور برگزاری هر چه بهتر کنفرانس و ارائه مقالات به صورت کاملا مجازی فراهم شود.
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: در این کنفرانس تعداد 93 مقاله دریافت شد که پس از داوری تعداد 66 مقاله مورد پذیرش نهایی قرار گرفتند که کلیه مقالات مطابق برنامه تدوین شده کنفرانس، در دوازده نشست تخصصی در روزهای 19 و 20 آذر ماه 1399 و به صورت کاملا مجازی ارائه شدند. همچنین با اطلاع رسانی های صورت گرفته، امکان شرکت به عنوان مستمع آزاد در تمام جلسات برای تمام دانشجویان و محققان از سراسر کشور افراهم شده بود. مقالات دریافتی از دانشگاههای مختلف کشور از جمله واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی کشور، دانشگاه پیام نور، دانشگاههای سراسری و دانشگاههای غیرانتفاعی مختلف و نیز با پراکندگی جغرافیایی بسیار خوبی از بیش از 15 استان کشور دریافت شدند که امید دهنده این است که با توجه به برگزاری پنجمین دوره این کنفرانس، به عنوان یکی از کنفرانسهای با سابقه و معتبر در سطح کشور شناخته شده است.
    وی افزود: دکتر ستاری، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و سایر همکاران در حوزه پژوهشی، همکاری بسیار خوبی در برگزاری این کنفرانس داشتند و با پیگیریهای به عمل آمده، مجوز پایگاه استنادی علوم اسلام ISC و موسسه CIVILICA کسب شد.
    دبیر پنجمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر (SCECE2020) ضمن تشکر از حمایتهای بی دریغ ریاست واحد اردبیل ادامه داد: در برگزاری این کنفرانس علاوه بر بنده به عنوان دبیر اجرایی، آقای دکتر محمد قیامی به عنوان دبیر علمی برق، آقای دکتر مهدی عفت پرور به عنوان دبیر علمی کامپیوتر و آقای دکتر سهیل افراز به عنوان دبیر انفورماتیک حضور داشتند. در پایان لازم می دانم از تمام اعضای هیات علمی گروههای برق قدرت و الکترونیک، کامپیوتر و مهندسی پزشکی، آقای دکتر بشیر ندایی از گروه فیزیک، آقای دکتر رضا سیفی دبیر چهارمین دوره کنفرانس، آقای دکتر بهرام رضایی بنا، آقای دکتر حسین حسین زاده و آقای حسین مبارکی از معاونت پژوهشی، آقای هاشم پورزاهد از روابط عمومی، همکاران محترم از امور انفورماتیک و به ویژه آقای مهندس ایرج قربانی و بهرام بابلی و آقای صادق حیدری از معاونت مالی که کمال همکاری را با برگزار کنندگان کنفرانس داشتند تشکر و قدردانی نمایم.

fapjunk.com