1399/09/19 در مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر مطرح شد؛ دکتر رسولی: محاسبات نرم اساس شکل گیری جهان جدید است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل محاسبات نرم را اساس شکل گیری جهان جدید و پیچیده دانست و قدم گذاشتن در چنین حوزه‌ای را برای دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مهم و حائز اهمیت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر که به صورت مجازی برگزار شد گفت: برگزاری پنجمین دوره این کنفرانس  نشان می دهد که با همت و درایت تعدادی از اعضای هیات علمی فرهیخته یک درخت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل کاشته شده و دارد ریشه دار می شود.
    وی افزود:  کارهای علمی و فرهنگی بی شماری به صورت مقطعی در دانشگاه اجرا می شود ولیکن ارزشمندترین این کارها و فعالیت ها، کارهایی هستند که استمرار دارند و می توانند یک جریان علمی و فرهنگی ارزشمند را در دانشگاه و جامعه شکل دهند. از این رو، وظیفه خود می‌دانم که از اعضای هیئت علمی و اساتید گرانقدر رشته های مهندسی برق ، کامپیوتر  و مهندسی پزشکی که برگزار کننده این کنفرانس هستند قدردانی کنم.
    رسولی با عنوان این که دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به گستردگی و دامنه فعالیت در سطوح ملی و بین المللی خود به سمت یک دانشگاه تمدن ساز حرکت می کند ادامه داد: محاسبات نرم اساس شکل گیری جهان جدید است و قدم گذاشتن در چنین حوزه‌ای برای دانشگاه بسیار مهم و حائز اهمیت هست و خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل هم شاهد حضور اساتید و توانمندی در این حوزه هستیم  که سرمایه بزرگی برای ایران اسلامی هستند.
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تغییر شیوه برگزاری این کنفرانس از حالت حضوری به مجازی گفت: علی‌رغم وجود ویروس منحوس کرونا، به همت عزیزانی که عاشقانه در مسیر علم و پژوهش قدم برمی دارند، زندگی جاری است و زندگی در حوزه علمی از سایر حوزه ها جاری تر است.
     وی ضمن استقبال از یافته های جدید علمی و کاربردی گفت: به برگزارکنندگان این کنفرانس پیشنهاد می دهم، یکسری از یافته ها و نتایج علمی ارائه شده در این کنفرانس را جهت استقرار در مرکز رشد واحد اردبیل انتخاب کنند چرا که رویکرد  دانشگاه به سمت سرمایه گذاری  بر روی تحقیقات کاربردی و خلق فناوری و تولید محصولات دانش بنیان هست.

fapjunk.com